Ποιο μαγιό θα σας κάνει θεά στην παραλία;

Επιλέξτε μαγιό ανάλογα με το σωματότυπό σας και βγείτε γεμάτες αυτοπεποίθηση στην παραλία.

Πώς να διαλέξετε το σωστό μαγιό ανάλογα με το σώμα σας

Αν έχετε μικρό στήθος: προτιμήστε μαγιό που στο πάνω μέρος έχουν βολάν ή σχέδια. Θα σας προσθέσουν όγκο και θα ισορροπήσουν την σιλουέτα σας. Επίσης, επιλέξτε ένα μαγιό με ενίσχυση στο στήθος.

Αν έχετε μεγάλο στήθος: τα μαγιό που δένουν στο λαιμό είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς στηρίζουν τέλεια το στήθος και προσδίδουν ένα pin-up στυλ. Αποφύγετε τα βολάν στο πάνω μέρος και επιλέξτε κάτι πιο απλό. Επίσης, ένα καλό τρικ για να κάνετε τη σιλουέτα σας φαίνεται πιο αρμονική, είναι να επιλέξετε μαγιό που στο κάτω μέρος θα έχει διακοσμητικά και βολάν. Έτσι, και το στήθος σας δεν θα φαίνεται πολύ μεγάλο αλλά και η μέση σας θα δείχνει μικρότερη.

Αν έχετε μεγάλη περιφέρεια: Αποφύγετε τα μαγιό σορτσάκια γιατί προσθέτουν όγκο. Επιλέξτε σκούρα χρώματα για το κάτω μέρος του μαγιό και έντονα ανοιχτά χρώματα για το πάνω μέρος. Έτσι, θα τραβάτε την προσοχή στο στήθος και όχι στους γλουτούς. Άλλη μία επιλογή είναι το στράπλες μαγιό, καθώς θα αναδείξει τους ώμους σας.

Αν έχετε αθλητική σιλουέτα: Διαλέξτε ένα μαγιό με βολάν και λεπτομέρειες στο κάτω μέρος. Έτσι, θα δώσετε στη σιλουέτα σας το σχήμα της κλεψύδρας. Προτιμήστε μαγιό σε έντονα χρώματα και με βαθύ ντεκολτέ (αν είναι ολόσωμα) για να κάνετε το σώμα σου να φαίνεται πιο θηλυκό. Τέλος, τα μαγιό που δένουν στο λαιμό είναι πολύ καλή επιλογή.

Το μυστικό

Για να κρύψετε την κοιλίτσα τα tankini είναι ιδανικά για σας, καθώς καλύπτουν την κοιλιά. Επίσης, ένα ολόσωμο μαγιό σε σκούρο χρώμα θα καλύψει σίγουρα τις ατέλειες. Αποφύγετε, όμως, τις οριζόντιες γραμμές γιατί δεν κολακεύουν καθόλου. Για να δείχνει πιο λεπτή η σιλουέτα σας διαλέξτε ένα μαγιό αρκετά ελαστικό. Επίσης, ένα μαγιό με λεπτομέρειες, όπως δαντέλα, θα δείχνει ιδιαίτερα κομψό και θα τραβήξει την προσοχή σε άλλα σημεία του σώματος και όχι στις ατέλειες.

Keywords
Αναζητήσεις
χρωμα μαγιο που καλλυπτει ραγαδες, μαγιο για να δειχνεις πιο λεπτη
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika