Περιορίστε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας με 4 μυστικά

Η κυτταρίτιδα δεν είναι μία κατάσταση που μποορύμε να αποφύγουμε εντελώς, αλλά ακολουθώντας κάποια μυστικά, μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μείωσή της.

1 Κάντε μασάζ
Υπάρχουν ειδικά εργαλεία για μασάζ, που βοηθούν στην κυκλοφορία τους αίματος, προσφέροντας πιο απαλή εμφάνιση στο δέρμα. Το μασάζ κάθε μέρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των τοξινών στο συσσωρεύονται στο στρώμα του λίπους. Επίσης το λεμφικό μασάζ που μπορεί να το κάνεις ένας ειδικός λειτουργεί ως σύστημα ‘αποχέτευσης’ του οργανισμού, καθώς αποσκοπεί στην διέγερση της άντλησης του λεμφικού συστήματος». Με συγκεκριμένες, λοιπόν, κινήσεις, απομακρύνονται ταχύτερα τα απόβλητα από τα κύτταρα και τους ιστούς και ο οργανισμός αποβάλει πιο εύκολα τις τοξίνες, ενώ τονώνεται η μικροκυκλοφορία του αίματος και εξαλείφεται το οίδημα που προκαλεί η συσσώρευση λίπους.

2 Μην ξεχνάτε την απολέπιση
Κάντε απολέπιση με ένα body scrub από καφέ, καθώς η καφεΐνη και το έλαιο που περιέχει σφίγγουν και ενυδατώνουν το δέρμα.

3 Χρησιμοποιήστε serum
Τα serum και οι τοπικές κρέμες μπορούν να δυναμώσουν και να σφίξουν το δέρμα, ειδικά αν περιέχουν καφεΐνη.

4 Χρησιμοποιήστε κρέμα για μαύρισμα
Για να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας μπορείτε να την καμουφλάρετε με κρέμες μαυρίσματος, autobronzant.

Το μυστικό

Να θυμάστε πως καμία κρέμα δεν μπορεί να προκαλέσει λιποδιάλυση. Οι περισσότερες προκαλούν υπεραιμία ή αύξηση της θερμοκρασίας ή συμβάλουν στην καλύτερη εικόνα-υφή του δέρματος, επομένως η χρήση τους λειτουργεί επικουρικά μαζί με καλύτερη διατροφή και άσκηση για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

The post Περιορίστε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας με 4 μυστικά appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika