Κρυώνετε; Τί υλικά να επιλέξετε για τα εσώρουχα σας ώστε να είστε ζεστοί;

Eυπροσάρμοστα top και κορμάκια, που συνοδεύουν όλες τις καθημερινές στιλιστικές επιλογές, σας προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε ντύσιμο και σας κρατούν ζεστούς. Casual chic looks για όσους επιθυμούν ζεστές και άνετες επιλογές.

Το μετάξι ως υλικό είναι υποαλλεργικό, διατηρεί τη θερμότητα του σώματος τον χειμώνα και προσδίδει αίσθηση δροσιάς το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια από τις πιο ανθεκτικές φυσικές ίνες και παραμένει σταθερή επιλογή για chic εμφανίσεις.

Το μαλλί και το μετάξι είναι η επιτομή του στυλ. Το μαλλί, εκτός από εξαιρετικά ανθεκτικό είναι και ένα φυσικό μονωτικό υλικό. Όσο πιο λεπτό το ύφασμα, τόσο πιο μονωτικό είναι!

Το καμίρ. Η εξαιρετικά λεπτή ύφανση την αναδεικνύει ως τέλεια επιλογή για συνδυασμούς με Bralettes και lingerie top. Το cashmere, πολύτιμη, εξαιρετικά απαλή ίνα, ενισχύει κάθε εμφάνιση με μεταξένια αίσθηση και τέλεια εφαρμογή.

Τις επιλογές θα τις βρείτε στη νέα συλλογή Fibers της Intimissimi.

The post Κρυώνετε; Τί υλικά να επιλέξετε για τα εσώρουχα σας ώστε να είστε ζεστοί; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα