ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας – έκθεση Beauty Greece 2015

Με ένα πολύ “φρέσκο” και πρωτοποριακό περίπτερο ο Tομέας Ομορφιάς και Μόδας του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, συμμετείχε στην έκθεση Beauty Greece 2015. Μια Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς η οποία έλαβε χώρα στο MEC Παιανίας από τις 18-20 Απριλίου.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε ειδικό happening όπου ο Τομέας παρουσίασε τεχνικές Bodypainting και Hair

Styling με αναπαράσταση των τεσσάρων εποχών, με τις οποίες απέσπασε τιμητική διάκριση.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, σπουδαστές και σπουδάστριες του τομέα παρείχαν υπηρεσίες ομορφιάς (περιποίηση νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ) στους επισκέπτες, αποδεικνύοντας την υψηλού επιπέδου κατάρτισή τους και το αίσθημα επαγγελματισμού που τους διακατέχει.

Για πάνω από μισό αιώνα τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές, επισκέψεις, happening & events-καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέτουν ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας- Πατησίων 31 -Τηλ.: 210 5279500

www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxini

Keywords
Αναζητήσεις
ξυνη
Τυχαία Θέματα