Διπλή γιορτή: Εγκαίνια νέου καταστήματος και 7 χρόνια Fashion Erotokritos Fabrics!

Στις 12 Ιουλίου, 19:00 με 22:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου χώρου Fashion Erotokritos Fabrics, στην οδό Περικλέους 34 (πάνω από το parking) όπου είναι πλέον πιο ανανεωμένος και δημιουργικός.

Θα ανακαλύψετε αμύθητους θησαυρούς του θησαυροφυλακίου τους και θα σας κεράσουνε παγωτό με γεύση ρακί που έφτιαξε αποκλειστικά ο αγαπημένος Δεληολάνης.
Dress Code της βραδιάς τα βραχιολάκια απ’ το Χαμόγελο του Παιδιού. (Τα προμηθεύεστε καταθέτοντας στον ειδικό κουμπαρά του

χαμόγελου 1 ευρώ).
Παράλληλα, θα γιορταστούν τα 7α γενέθλια του Fashion Erotokritos, με ένα special event των prince erotokritos και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε πολύτιμες συμβουλές από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές.

Μέγας Χορηγός: Realize Italy

Χορηγοί επικοινωνίας: omorfamystika.gr ,Vesper.gr, Artfashion.gr, Labelnews gr, Primadonnavera.gr, Koitamagazine.gr, Euthimis is Around, Diaskedasi.info, Atticanews.gr, Freshmagazine.gr, Fresh Radio, Penypeny.gr

The post Διπλή γιορτή: Εγκαίνια νέου καταστήματος και 7 χρόνια Fashion Erotokritos Fabrics! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα