Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο της Μαρίας Μενούνος από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δείτε όλα τα όμορφα στιγμιότυπα από την προετοιμασία της νύφης μέχρι και τη δεξίωση! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα!

Έναν όμορφο και παραδοσιακό γάμο έκανε η διάσημη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της Kevin Undergaro, στον τόπο καταγωγής της, στο Άκοβο Αρκαδίας.

Ο γάμος της τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, την εκκλησία που έχει χτίσει ο πατέρας της και η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη. Η Μενούνος έστησε τον γαμπρό πάνω από μία ώρα αφού έφτασε στις 5, ενώ ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 4, αλλά ο Κέβιν δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα

όταν την είδε να λάμπει από χαρά μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Η νύφη έφτασε με άμαξα με ένα νυφικό που παρέπεμπε σε πριγκίπισσα. Μιλώντας για το πριγκιπικό νυφικό της που φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, ανέφερε ότι «η Σήλια έχει φτιάξει ένα από τα πιο όμορφα φορέματα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενη».

Το μυστήριο ήταν ανοιχτό και σχεδόν όλο το χωριό ήταν στους δρόμους για να δει από κοντά το διάσημο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια του γάμου, η νύφη και οι καλεσμένοι είπαν όλοι μαζί το «Πάτερ Υμών».

Kουμπάροι ήταν το ζευγάρι Πατίτσα-Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και o Σωτήρης Κυρανάκος.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει από καιρό την επιθυμία της να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά. Η Μενούνος είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο στην Αμερική (θυμίζουμε ότι το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους, ενώ εργάζεται στο NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood.)

Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι: Γιάννα Τερζή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, Νίκος Κοκλώνης, Νίκος Γεωργιάδης κ.ά.

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση του γάμου, σχεδίασε έναν “Greek style family service” γάμο με παραδοσιακό, ελληνικό μενού με πιάτα εμπνευσμένα από τόπο της αγαπημένης παρουσιάστριας με παραδοσιακές πινελιές όπως άρωμα και χρώμα λεμονιού αλλά και ελληνικά βότανα. Τα τραπέζια ήταν διακοσμημένα με 1.500 λεμόνια!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που τράβηξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Η λιτή και σικ ανθοδέσμη της Μαρίας: τα λουλούδια είναι από την ελληνική φύση, με ιδιαίτερους συμβολισμούς για τον γάμο και την αγάπη.

To ονειρεμένο νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη. Είναι ένα off-shoulder φόρεμα, δημιουργημένο από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφιστά στο χέρι. Το νυφικό, συμπληρώνει και ένα πέπλο κατασκευασμένο από τούλι. Η ουρά του νυφικού είναι μακριά και εντυπωσιακή, ενώ το μάκρος της αναδεικνύει άψογα το χειροποίητο flower print του φορέματος.

H Maria Menounos επί το έργον: σιδερώνει μόνη της το νυφικό!

O κουμπάρος της αλλά και hairstylist & make up artist Δημήτρης Γιαννέτος επιμελήθηκε το χτένισμά της.

Η νύφη και οι πίσω της οι κουμπάροι Δημήτρης Γιαννέτος και Μαριέττα Χρουσαλά.

Το παρανυφάκι της Μαρίας Μενούνος, κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά.

Στιγμιότυπα από την στέψη.

Τα στέφανα του ζευγαριού

Οι μπονμπονιέρες

Τα γλυκά που προσφέρθηκαν έξω από την εκκλησία, όλα στο lemon concept του γάμου.

Στο τραπέζι των νεονύμφων επικράτησαν απαλοί τόνοι και το μόνο που ξεχώρισε ήταν τα πολλά λεμόνια!

Από τη γαμήλια δεξίωση

H Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον γαμπρό, Kevin Undergaro.

H γαμήλια τούρτα είχε την αγαπημένη γεύση της παρουσιάστριας αλλά και του συζύγου της: λευκή σοκολάτα!

To μενού της δεξίωσης επιμελήθηκε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

The post Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο της Μαρίας Μενούνος από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
η χατζηβασιλειου στο γαμο μενουνος, χρουσαλα τα παρανυφακια στο γαμο μενουνος
Τυχαία Θέματα