Άμεση αναδόμηση προσώπου & λείανση ρυτίδων με τη νέα σειρά Age Defy της A’kin

Η λείανση των ρυτίδων είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες!! Όλες θέλουμε αψεγάδιαστο πρόσωπο, λείο και απαλό χωρίς ίχνος από τα ανεπιθύμητα σημάδια του χρόνου.

Τα καλά νέα έρχονται πάλι από το λατρεμένο μας www.organicbrands.gr και τη νέα σειρά Age Defy της A’kin!

Ξεκινάμε από τα βασικά: την κρέμα ημέρας λείανσης των ρυτίδων Age Defy. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα φωτεινότητας, προστασίας

και αναζωογόνησης της επιδερμίδας που καταπολεμά φυσικά τα σημάδια της γήρανσης.

Συνδυάζοντας τις δυνάμεις του ελαίου Έχιο, του Camu Camu και της Βιταμίνης C θα φωτίσει την επιδερμίδα και θα εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας. Ενυδατώνει σε βάθος και καταπολεμά τις γραμμές, τις ρυτίδες και τις κηλίδες χαρίζοντας υγιή, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα!

Ιδανική για την ώριμη επιδερμίδαΒελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας

Θα τη βρείτε εδώ.

Δεν παραλείπουμε ποτέ τη φροντίδα της επιδερμίδας μας κατά τη διάρκεια της νύκτας γι’ αυτό επιλέγουμε την αντιγηραντική και συσφικτική Κρέμα Νυκτός Age-Defy. Η πολυτελής αυτή κρέμα νυκτός συσφίγγει και επαναδομεί την επιδερμίδα χαρίζοντας λεία όψη.

Μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα για υγιή και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Συνδυάζοντας τις δυνάμεις του ελαίου Έχιο, του Camu Camu, της Βιταμίνης C και του Υαλουρονικού Οξέως, ενυδατώνει σε βάθος και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου κατά την διάρκεια της νύκτας.

*το 75% των γυναικών που την δοκίμασαν παρατήρησαν μείωση στην εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων!

Θα τη βρείτε εδώ.

Τελευταία και καλύτερη (ίσως και η πιο σημαντική) η αντιγηραντική κρέμα Ματιών Age-Defy. Μια αναζωογονητική κρέμα ματιών που επαναδομεί την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Επαναδομεί, φωτίζει και αναζωογονεί την ευαίσθητη επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Συνδυάζει το Έλαιο Έχιο, το Camu Camu, το Υαλουρονικό Οξύ και την Βιταμίνη C για να φωτίσει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, να επανορθώσει και να λειάνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Θα τη βρείτε εδώ.

Γι’ αυτό αγαπάμε το WWW.ORGANICBRANDS.GR, γιατί δίνει λύση σε όλα τα beauty προβλήματά μας!!!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για αγορές άνω των 20 ευρώ για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Άμεση αναδόμηση προσώπου & λείανση ρυτίδων με τη νέα σειρά Age Defy της A’kin appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα