Αυτό είναι το μυστικό για υπέροχα ξανθά μαλλιά

Είστε εσείς που σας αρέσει να ψάχνετε συνταγές με φυσικά συστατικά, μάσκες, scrub, έλαια κτλ. κτλ. να τις φτιάχνετε και θα τις χρησιμοποιείτε… Είμαστε κι εμείς που προτιμάμε να διαβάζουμε ποια είναι τα πιο ευεργατικά συστατικά για το πρόσωπο, το σώμα ή μαλλιά μας, να βρίσκουμε ποια προϊόντα τα περιέχουν και να τα χρησιμοποιούμε!

Το χαμομήλι και το μέλι είναι ΤΟ MΥΣΤΙΚΟ αν θέλεις τα ξανθά σου μαλλιά να είναι λαμπερά, υγιή, να μη φαίνονται θαμπά και κατεστραμένα.

Αναζητήσαμε για όλες εσάς τις ξανθές φίλες και αναγνώστριές

μας το καλύτερο προϊόν με χαμομήλι και μέλι για την περιποίηση και τη φροντίδα των μαλλιών σας!

Και καταλήξαμε στη σειρά KATIVA SWEET CAMOMILE – Ένα μείγμα από εκχύλισμα χαμομηλιού και μέλι, το οποίο αποκαθιστά το προστατευτικό στρώμα της τρίχας βοηθώντας να διατηρηθεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει από την καθημερινότητα.

Εχει σχεδιαστεί για να δώσει περισσότερη φωτεινότητα και φως στα ξανθά μαλλιά και να ενισχύσει κάθε ίνα της τρίχας από το πρώτο λούσιμο.
Οι μυρωδιές από χαμομήλι και το μέλι προσφέρουν μια πολυαισθητηριακή εμπειρία σε κάθε εφαρμογή. Δίνουν στα ξανθά μαλλιά φωτεινότητα και λάμψη με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Η σειρά KATIVA SWEET CAMOMILE δημιουργήθηκε για να διατηρήσει και να ενισχύσει το χρώμα στα ξανθά μαλλιά.
-χωρίς parabens
-χωρίς αλάτι
-χωρίς θειικό άλας
-χωρίς γλουτένη
-Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και μελιού

Το χαμομήλι ή γερμανικό χαμομήλι ή γλυκό χαμομήλι, είναι ένα βότανο που το συναντάμε στη Ευρώπη και στις εύκρατες περιοχές της Ασίας. Ιδιότητες του Χαμομηλιού: Είναι αντι-φλεγμονώδες, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αντιμυκητιακές, χρησιμοποιείται για να φωτίσει τα μαλλιά και να δώσει λάμψη, αναζωογονεί τα μαλλιά, την ίδια στιγμή ενισχύοντας τις ρίζες τους.

Ιδιότητες του μελιού: Περιποιείται τα μαλλιά, δίνοντας λάμψη και δύναμη, δημιουργεί λαμπερά μαλλιά αφήνοντας ένα εκπληκτικό άρωμα.


To SWEET CAMOMILE SHAMPOO δεν περιέχει αλάτι και θειικό άλας και είναι πλούσιο σε εκχυλίσματα μελιού και χαμομηλιού. Αφαιρεί απαλά τη βρωμιά και την λιπαρότητα , δίνοντάς σας φυσικό φωτισμό και φωτεινότητα. Συνιστάται για ξανθά μαλλιά. Υπάρχει σε συσκευασίες των 250 ml , 500 ml και 1000 ml

Το CONDITIONER SWEET CAMOMILΕ δεν περιέχει αλάτι και θειικό άλας και είναι πλούσιο σε εκχυλίσματα μελιού και χαμομηλιού. Βοηθάει στην ανανέωση της τρίχας, προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση και φυσική λάμψη. Συνιστάται για ξανθά μαλλιά. Υπάρχει σε συσκευασίες των 250 ml , 500 ml και 1000 ml

H DEEP TREATMENT SWEET CAMOMILE είναι η βαθιά θεραπεία ενυδάτωσης με εκχύλισμα χαμομηλιού και μελιού. Επαναφέρει την χαμένη υγρασία και ενυδάτωση στα μαλλιά σας και δίνει φυσική λάμψη. Συνιστάται για ξανθά μαλλιά. Υπάρχει σε συσκευασίες των 250 ml

La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-ShopΧονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
[email protected]
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece, Tangle Mouse Greece
Blog: www.la-rou-hair-cosmetics.blogspot.gr
Pinterest: LaRouHair
Twitter: LaRouHair
Instangram: la_rou_hair_cosmetics
YouTube: La Rou Hair Cosmetics l.t.d.
Google Plus: La Rou Hair Cosmetics

The post Αυτό είναι το μυστικό για υπέροχα ξανθά μαλλιά appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα