The body reset diet: Ενίσχυση μεταβολισμού, καύση λίπους και -10 κιλά σε 1 μήνα!

Kim Kardashian, Amanda Seyfried, Hilary Duff, Maria Μενούνος είναι μόνο λίγες από τις celebrities που ορκίζονται στη δίαιτα του πιο διάσημου personal trainer των σταρς του Χόλυγουντ Harley Pasternak.

Το βιβλίο The body reset diet είναι στα ευπώλητα των New York Times

και τα σπάει αφού μέσα κρύβει όλα τα μυστικά για την ενίσχυση του μεταβολισμού, την καύση λίπους και της απώλειας τουλάχιστον 10 κιλών σε μόλις 15 μέρες! Προσφέρει το απόλυτο σχέδιο για να μπεις στο σωστό δρόμο για μια πιο λεπτή, πιο υγιή, πιο ευτυχισμένη ζωή. Είναι ένα πολύ απλό αλλά και απίστευτα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα σε κάνει να χάσεις αμέσως βάρος και δεν θα τα πάρεις εύκολα. Περιέχει γεύματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που κρατούν το μεταβολισμό σου δυνατό για να καίει λίπος όλη την ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις το πόδι σου στο γυμναστήριο! Η body reset diet προτείνει την πιο απλή μορφή άσκησης, το περπάτημα, μαζί με 10 λεπτά ασκήσεις αντίστασης (άρσεις με βάρη, διατάσεις με λάστιχο) που δίνουν ώθηση στο μεταβολισμό και συμβάλλουν στη διατήρηση του μυϊκού ιστού.
Η φιλοσοφία της
Το πρόγραμμα έχει τρεις φάσεις και εστιάζει στο πιο εύκολο, πιο αποτελεσματικό τρόπο για να αδυνατίσεις: στα smoothies και τα θρεπτικα συστατικά τους.
Πρώτη φάση με διάρκεια 5 ημερών
Στοχεύει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, την καύση λίπους, την μυϊκή ενδυνάμωση και την απώλεια 5 κιλών. Περιλαμβάνει νόστιμα smoothies (όπως Λευκό Ροδάκινο με Τζίντζερ, και Pina Colada, για να αναφέρουμε μερικά), ντιπ, σνακ, σούπες, όλα προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σου – που θα σε κρατήσει χορτάτο και θα ενισχύσει το μεταβολισμό σου. Τα δικά του smoothies και σνακ περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις διατροφικές ομάδες και περιέχουν: άπαχη πρωτεΐνη για διατήρηση των μυών (ώστε κάθε κιλό που χάνεις να είναι μόνο λίπος), υδατάνθρακες με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες (προκαλούν άμεσα αίσθημα κορεσμού, ενισχύουν τις μεταβολικές διεργασίες, προάγουν τη μακροζωία), καθώς και καλά λιπαρά (αναγκαία για την ισορροπία των ορμονών, την καλή υγεία του νευρικού συστήματος, αλλά και για λαμπερή επιδερμίδα).

Καταναλώνετε καθημερινά τρία smoothies και δύο ενδιάμεσα σνακ.Περπατάτε καθημερινά με στόχο τα 10.000 βήματα.

Δεύτερη φάση διάρκεια 5 ημερών
Εδώ κάνετε υγιεινούς συνδυασμούς από τα αγαπημένα σας φαγητά, ενώ υπάρχουν συνταγές για να κρατήσει το μεταβολισμό σου ενεργό και να συνεχίσει να καίει θερμίδες συμβάλλοντας στο αδυνάτισμα.

Καταναλώνετε 2 smoothies την ημέρα, ένα κυρίως γεύμα και δύο ενδιάμεσα σνακ.Περπατάτε καθημερινά με στόχο τα 10.000 βήματα + 10 λεπτά ασκήσεις με αντιστάσεις.

Τρίτη φάση διάρκεια 5 ημερών
Καταναλώνετε μόνο ένα smoothie την ημέρα και τα πέντε γεύματα συμπληρώνονται από δύο κυρίως γεύματα και δύο σνακ.

Καταναλώνειτε 2 smoothies την ημέρα, ένα κυρίως γεύμα και δύο ενδιάμεσα σνακ.Περπατάτε καθημερινά με στόχο τα 10.000 βήματα + 10 λεπτά ασκήσεις μυικής ενδυνάμωση ή διατάσεις.

Μετά τη δίαιτα
Ο Harley Pasternak συνιστά να ακολουθείτε το πρόγραμμα της τρίτης φάσης πέντε φορές την εβδομάδα, έχοντας δύο ημέρες ελεύθερες για να φάτε ό,τι θέλετε και να συνεχίσετε να κάνετε 10.000 βήματα την ημέρα.

Το μυστικό

Δείτε εδώ περισσότερα.

Φίλια Μητρομάρα

The post The body reset diet: Ενίσχυση μεταβολισμού, καύση λίπους και -10 κιλά σε 1 μήνα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα