Fashion: Που θα βρείτε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Αναζητάς τον τρόπο για να απογειώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις;


Η νέα, φρέσκια, άρτι αφιχθείσα πλατφόρμα shopping του ArtenSouth λανσάρεται ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου και παρουσιάζει προτάσεις που ακολουθούν τα πιο cool trends της παγκόσμιας fashion σκηνής. Στο www.artensouth.com μπορείς να περιηγηθείς σε αμέτρητες κατηγορίες προϊόντων με ρούχα και αξεσουάρ που θα σου σου χαρίσουν το στιλιστικό twist

που έψαχνες για να ξεχωρίσεις.

Οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν 

Κομψά κοστούμια για δυναμικά κορίτσια με στιλ

Υπάρχει κάτι πιο επιβλητικό από ένα κομψό αλλά ταυτόχρονα άκρως θηλυκό κοστούμι που αγκαλιάζει τη γυναικεία σιλουέτα και αποπνέει δυναμισμό με τον πιο cool & effortless τρόπο; Το γυναικείο κοστούμι θεωρείται ό,τι πιο stylish τις τελευταίες σεζόν και αποτελεί τη βάση για day to night εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση.

Volume up!

Οι έντονες βάτες θεωρούνται δικαιωματικά το trend του 2020 και στο www.artensouth.com θα τις βρεις σε όλες τις εκδοχές τους, από tops μέχρι φορέματα. Τόλμησε να εντάξεις τη συγκεκριμένη τάση στα looks σου και δες τα να μεταμορφώνονται σε #ootd που θα επέλεγαν οι πιο stylish influencers!

Cover with style!

Τα πανωφόρια, τα key-pieces της κάθε σεζόν, είναι το πρώτο στοιχείο που χαρακτηρίζει μια εμφάνιση! Τα εντυπωσιακά παλτό και jackets που θα ανακαλύψεις στην αντίστοιχη κατηγορία του ArtenSouth, ολοκληρώνουν από την πιο απλή μέχρι την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση και βάζουν την τελική πινελιά σε ένα look που δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Style me up!

Κοινό μυστικό των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας και των πιο καταξιωμένων style icons είναι πως κανένα outfit δεν θεωρείται απόλυτα ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο αξεσουάρ! Η μικρή προσθήκη που χαρίζει μεγάλο impact και κάνει ένα look να ξεχωρίζει και να μοιάζει μοναδικό! Στο www.artensouth.com θα ανακαλύψεις όλα τα απαραίτητα για σύνολα που όλοι θα θέλουν να αντιγράψουν!

To www.artensouth.com είναι ένα σύγχρονο online κατάστημα που προήλθε από την αγάπη για την τέχνη και το γυναικείο στιλ. Με έδρα το Γύθειο της Λακωνικής Μάνης – εξού και South, το  ArtenSouth εμπνέει τις λάτρεις του στιλ σε όλη την Ελλάδα, προτρέποντας τη σύγχρονη γυναίκα να αναδείξει την προσωπικότητά της μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές της.

The post Fashion: Που θα βρείτε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα