5 μυστικά για να δείχνετε πιο ξεκούραστες

Αν η όψη σας δείχνει θαμπή και κουρασμένη ακολουθείστε τα παρακάτω tips που θα κάνουν την όψη σας πιο ξεκούραστη μέσα σε λίγα λεπτά.

1 Ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπο για να κάνετε το δέρμα σας πιο σφριγηλό και να μειώσετε τυχόν πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Σκουπίστε ταμποναριστά και στη συνέχεια, καθαρίστε το πρόσωπό σας με νερό micellaire. Έτσι θα απομακρύνετε τις τοξίνες, του ρύπους, το σμήγμα αλλά και τα υπολείμματα της κρέμας νυκτός. Αμέσως η όψη σας είναι πιο φρέσκια.

2 Αφού καθαρίσετε το δέρμα σας, εφαρμόστε ένα booster ή serum με βιταμίνη

C και αντιοξειδωτικά στοιχεία. Τα συστατικά αυτά θα καταπολεμήσουν τις ελεύθερες ρίζες και θα κάνουν πιο ομοιόμορφο και φωτεινό τον τόνο της επιδερμίδας.

3 Όταν το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο, δεν είναι τόσο εμφανή τα σημάδια της κούρασης (λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι και θαμπάδα). Έτσι αφού περάσουν κάποια λεπτά για να απορροφηθεί το serum, εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα. Κάνετε κυκλικό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί η σύνθεση. Στη συνέχεια, αν έχετε χρόνο, κάνετε μασάζ με ένα rollerblade που θα τονώσει τη λέμφο και θα επιταχύνει την αποβολή των τοξινών από το δέρμα.

4 Χρησιμοποιήστε κονσίλερ για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους και να κάνετε το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Φωτίστε τις περιοχές κάτω από τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια, στο πηγούνι και όπου δημιουργούνται σκιές στο πρόσωπό σας.

Προσοχή: Για να καμουφλάρετε τα ίχνη της κούρασης, μη βαραίνετε την επιδερμίδα με πολύ μακιγιάζ, γιατί θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

5 Προσθέτετε ρουζ στο χρώμα της υγείας, στα μάγουλα, στο κόκαλο της μύτης και τους κροτάφους. Τέλος, ολοκληρώνετε το αποτέλεσμα με μάσκαρα για να κάνετε τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα.

Το μυστικό

Κατά τη διάρκεια της μέρας ψεκάζετε το πρόσωπό σας με ένα σπρέι ενυδατικού ή ιαματικού νερού ώστε να προσφέρετε υγρασία στο δέρμα σας κάθε φορά που νιώθετε ότι «τραβάει».

The post 5 μυστικά για να δείχνετε πιο ξεκούραστες appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα