Πως Να Αναγκάσεις Το Zune Να Κατεβάσει Το 7.8


Το Lumia 800 του @kostas_golfis με 7.8

Τυγχάνει να είμαι και εγώ χρήστης του HTC 7 Trophy με 7.5 που θέλει να κάνει αναβάθμιση στο 7.8, αλλά επειδή δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το πάρει απόφαση η HTC για να μου το προσφέρει, βρήκα ένα τρόπο που “αναγκάζει” το Zune να κατεβάσει το 7.8.

Η μέθοδος ίσως είναι γνωστή σε παλιούς Windows Phone χρήστες και για να την πετύχουμε πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

Απενεργοποιούμε το Wi-Fi και τη χρήση δεδομένων (το 3G) στο κινητό,Συνδέουμε το κινητό στο PC μέσω USB και ανοίγουμε το Zune Player (να ενημερώσω ότι δεν υποστηρίζεται από το Mac που το δοκίμασα),Πηγαίνουμε Settings, Update και μόλις το πατήσαμε περιμένουμε περίπου 4 δευτερόλεπτα και απενεργοποιούμε το ίντερνετ – είτε μέσω κλείσιμο του Wi-Fi είτε με την αφαίρεση του Ethernet,Τώρα θα εμφανίσει ότι υπάρχει μία μικρή ενημέρωση, μόλις γίνει αυτή θα εμφανίσει και άλλη μία και έπειτα θα έρθει η 7.8

Αν το τρίτο βήμα αποτύχει λέγοντας ότι δεν έχει σύνδεση στο ίντερνετ ή ότι είναι ενημερωμένο, προσπάθησε ξανά. Και ξανά. Σε εμένα χρειάστηκε περίπου 10 φορές να πατήσω Update και μετά από 4 δευτερόλεπτα αποσύνδεση για την πρώτη ενημέρωση και 3 για την δεύτερη, και στον φίλο @kostas_golfis από το Twitter (που με ενημέρωσε για αυτό το κόλπο) γύρω στις 15. Αυτό θα χρειαστεί να γίνει και στα πρώτα 2 μικρά updates που έχει, και στο τρίτο που είναι η 7.8. Το θέμα είναι ότι αξίζει ο κόπος αν δεν θες να περιμένεις την εταιρία να στο δώσει απλόχερα.

Ευχαριστώ τον @kostas_golfis για την ενημέρωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα