Η Google πληρώνει συγγραφείς κωμωδιών για να κάνει την Assistant αστεία

Σε μια προσπάθειά της να φτιάξει ένα ενδιαφέρον χαρακτήρα στη ψηφιακή βοηθό Assistant, η Google πληρώνει συγγραφείς κωμωδιών για να γράψουν αστεία που μπορεί να πει, σύμφωνα με αναφορά της The Wall Street Journal. Οι συγγραφείς αυτοί ειδικεύονται στο είδος της κωμωδίας και έχουν γράψει σενάρια σε ταινίες της Pixar και στο σατιρικό site The Onion.

Η Assistant της Google

έχει λανσαριστεί μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας Allo και σύντομα θα χρησιμοποιείται στα smartphones Pixel και Pixel XL που θα κυκλοφορήσει η Google σε επιλεγμένες αγορές. Είναι ικανή να πει μερικά ανέκδοτα και να στείλει αστεία βίντεο του YouTube, όμως δεν είναι τόσο καλά και σίγουρα χρειάζεται βελτίωση.

Η βοηθός της Google ανταγωνίζεται την Siri της Apple, την Alexa της Amazon και την Cortana της Microsoft. Αν και είναι ακόμα στα αρχικά της στάδια, μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί αυτές τις βοηθούς και χάρη στις προσπάθειες της εταιρίας μπορεί να γίνει καλύτερη από αυτές στο μέλλον. Τα πρώτα προϊόντα που θα την χρησιμοποιούν είναι τα smartphones Pixel και Pixel XL και το Goοgle Home, ο ανταγωνιστής του Amazon Echo με την Alexa.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Συντάκτης:

Keywords
Τυχαία Θέματα