Kodak IM5: Το Πρώτο Smartphone Της Εταιρίας Είναι Γεγονός

Η Kodak εγκαινίασε την είσοδό της στο χώρο των κινητών τηλεφώνων, παρουσιάζοντας στην έκθεση CES 2015 το πρώτο της smartphone, Kodak IM5. Η συσκευή κατασκευάστηκε από την εταιρία Bullitt, η οποία βρίσκεται επίσης πίσω από τα κινητά τηλέφωνα της CAT. Το Kodak IM5 διαθέτει ένα απλό περιβάλλον χρήσης που επιτρέπει στον χρήστη την άμεση πρόσβαση στις βασικές εφαρμογές, ενώ με το πάτημα ενός πλήκτρου, αποκτά άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες και την

επεξεργασία τους. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα άμεσης διαμοίρασης τους στα κοινωνικά δίκτυα και η δυνατότητα εκτύπωσής τους μέσω μιας ειδικής εφαρμογής. Επίσης υπάρχει διαθέσιμο ένα ειδικό app store με εφαρμογές που ενδιαφέρουν το χρήστη και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η πλήρης πρόσβαση στο Google Play Store.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, οκταπύρηνο MediaTek επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.7GHz, 1GB μνήμη RAM και 8GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD. Η κύρια κάμερα του αποδίδει 13MP, η εμπρόσθια 5MP και τρέχει με το Android 4.4 KitKat, το οποίο αργότερα θα αναβαθμιστεί στο Lollipop.

Το Kodak IM5 θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές σε δυο χρώματα (λευκό, μαύρο) στην τιμή των 299 ευρώ.

Συντάκτης: Σταμάτης Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα