Το Facebook προσλαμβάνει στο Ευρωπαϊκό hub, στην Ιρλανδία

Τα ταν τα ταν! Το Facebook ανοίγει θέσεις στο Ευρωπαϊκό του hub στην Ιρλανδία και μάλιστα, 100 στον αριθμό. Τις πρώτες 61 θέσεις μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μπορεί να μην ζητάνε κόσμο με βάση την Ελληνική Γλώσσα, σε αντίθεση με άλλες χώρες, αλλά όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να δουλέψετε σε ένα πιο τεχνικό περιβάλλον και έχετε τα προσόντα, αλλά και την επιθυμία να μετακομίσετε στην Ιρλανδία που έχει χαρακτηριστεί

ως η γη της τεχνολογικής Επαγγελίας για την Ευρώπη, μπορείτε να δείτε τις επιλογές σας.

Δεν είναι μόνο, όμως, το Facebook. Και το eBay έχει ανακοινώσει την πρόσληψη 450 ατόμων στα γραφεία του στην Ιρλανδία, αλλά και το Pay Pal θα προσθέσει 1000 εργαζόμενους μέσα στην τετραετία.

Βλέπετε, η Ιρλανδία που μαστίζεται εδώ και χρόνια από την τραπεζική κρίση και συρρικνώνει τον δημόσιό της τομέα, έχει καταφέρει να γίνει ο τόπος που φτιάχνουν τις Ευρωπαϊκές τους έδρες οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας. Ένας από τους λόγους που έχει συμβεί αυτό, είναι η χαμηλή φορολογία στις επιχειρήσεις. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος σε μεγάλες εταιρείες να δημιουργήσουν τα hub τους, εκεί. Για την Ιρλανδία μιλάμε πάντα, ε; Αυτά.

Πηγή: The Next Web

Keywords
Τυχαία Θέματα