Ξανθιά, αγαπημένη…τάση στο χρώμα & πως να αποφύγεις την κιτρινίλα

Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί, τα νέα hair trends επιβάλλουν ψαλίδι και οι κομμωτές χαίρονται που όλο και περισσότερες γυναίκες τολμούν κοντά αλά Bob και Pixie κουρέματα.

Η νέα αυτή τάση επέβαλε εντυπωσιακά και φωτεινά χρώματα στα μαλλιά γιατί η αλήθεια είναι πως ένα κοντό κούρεμα

αναδεικνύεται μέσα από έντονα χρώματα. ΟΚ, όταν ακούτε εντυπωσιακό και φωτεινό χρώμα, το μυαλό σας σαφώς πηγαίνει στο ξανθό χρώμα.

Είναι θέμα κοινής λογικής γι’αυτό και οι hair stylists των celebrities αφού τελείωσαν με το ψαλίδι, έπιασαν το πινέλο είτε για να τονίσουν την απόχρωση των παραδοσιακών ξανθών (βλ. Charlize Theron, Michelle Williams), είτε για να δώσουν έμφαση στο κούρεμα των πρώην καστανών (βλ. Kristen Wiig, Maggie Gyllenhaal). Ας ρίξουμε μια ματιά στις διάσημες ξανθές που ενέδωσαν στα νέα hair cuts και στη σαγήνη των 50 αποχρώσεων του…ξανθού:

Click to view slideshow.

Ωραία όλα αυτά θα σκεφτείτε αλλά το πρόβλημα με το ξανθό χρώμα είναι ότι είναι εντυπωσιακό τις πρώτες μέρες της βαφής και σταδιακά δείχνει κιτρινισμένο και θαμπό. Η Garnier αντιλήφθηκε την ανάγκη πολλών ξανθών να διατηρούν ένα καθαρό ξανθό χρώμα γι’αυτό και δημιούργησε το πρωτοποριακό προϊόν Blond Booster, της σειράς Color Resist της Fructis. Πρόκειται για το πρώτο βαθύ conditioner με ενεργές μωβ χρωστικές ουσίες οι οποίες διαγράφουν τους κίτρινους τόνους για να διατηρήσουν ζωντανό το ξανθό χρώμα μετά το πρώτο λούσιμο.

Blond Booster της σειράς Color Resist της Fructis (λ.τ: 6,35 ευρώ)

Η Blond Booster έχει το πλεονέκτημα να μην καταστρέφει τις ίνες της τρίχας και να μην είναι χημική θεραπεία: τα χρωστικά εναποτίθενται γύρω από την ίνα της τρίχας και την βάφει ώστε να εξουδετερώσει την κιτρινίλα και την ίδια στιγμή να θρέψει τα μαλλιά. Είναι σχεδιασμένη να διαρκεί για 2-3 λουσίματα.

Έχει δημιουργηθεί για όλους τους τύπους ξανθών, από φυσικό σε βαμμένο και λευκό – ξανθό. Δρα καλύτερα σε βαμμένα και λευκά – ξανθά μαλλιά.

Πως να χρησιμοποιήσετε την Color Booster:

1. Εφαρμόστε 1 ή 2 φορές την εβδομάδα αντί για κανονικό conditioner.

2. Αφήστε τη για 5 λεπτά μέχρι να δράσουν οι χρωστικές ουσίες.

3. Ξεπλύνετε.

Χρήσιμο beauty tip: Για να αποφύγετε τις αλλεργικές αντιδράσεις, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα αλλεργικό τεστ 48 ώρες πριν από κάθε χρήση του προϊόντος. Προτείνεται να φοράτε γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Λένε πως οι ξανθές ξέρουν να περνούν καλύτερα και σίγουρα βρήκαν έναν ακόμη λόγο για να είναι πιο χαρούμενες!

Keywords
Αναζητήσεις
βαφη μαλλιων 12 μποεστερ, ?? ? ??? ??? ???
Τυχαία Θέματα