Τα οφέλη της οικονομικής κρίσης στην ερωτική μας ζωή

Μπορεί η οικονομική κρίση να παρέσυρε τα πάντα προς τα κάτω, η σεξουαλική δραστηριότητα φαίνεται πως γνωρίζει ακμή. Για ποιους λόγους μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Ένα από τα πρώτα μαθήματα που μας έδωσε η νέα πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης είναι να επαναπροσδιορίζουμε τις προτεραιότητες μας. Η δύσκολη κατάσταση όπως η απώλεια εργασίας ή κατακόρυφη μείωση του εισοδήματος, έφερε πολλούς ανθρώπους κοντά, ακριβώς επειδή συνειδητοποίησαν πως ακόμα κι αν χαθεί η οικονομική ασφάλεια η ύπαρξη ενός καλού και υποστηρικτικού συντρόφου είναι πιο σημαντική.

Η οικονομική κρίση έφερε μείωση στις ώρες εργασίας κι επομένως περισσότερο ελεύθερο χρόνο για προσωπική ζωή. Οι singles βρήκαν χρόνο να ξεκολλήσουν από το γραφείο και τον υπολογιστή τους και να βγαίνουν ραντεβού και τα ζευγάρια να απολαύσουν περισσότερες ώρες αγκαλιά στον καναπέ.

Επίσης, η νέα πραγματικότητα έφερε και το τέλος των δικαιολογιών! Με τη μείωση των ωρών εργασίας η δικαιολογία «Είμαι κουρασμένος-η» ή «Έχω πολύ πρωινό ξύπνημα» έπαψε να ισχύει ή δεν χρειάζονται πλέον δικαιολογίες, κι έτσι τα πρωινά meetings μετατράπηκαν σε πριβέ συνεδρίες στην κρεβατοκάμαρα.

Οι συγκεκριμένες συνεδρίες βέβαια, δεν είναι υποχρεωτικό να λαμβάνουν χώρα μόνο στην κρεβατοκάμαρα ή μόνο το πρωί. Σε μια εποχή με έντονο στρες, το σεξ είναι το καλύτερο γιατρικό αφού μειώνει την αρτηριακή πίεση και γεμίζει το σώμα μας με ορμόνες ευφορίας ενώ παράλληλα καίμε και θερμίδες! Ό,τι πρέπει δηλαδή για όσους διοχετεύουν το άγχος τους στη συναισθηματική υπερφαγία.

Ποιος να το φανταζόταν πως θα υπήρχαν όντως λόγοι να ευγνωμονούμε την Τρόικα…

Keywords
Τυχαία Θέματα