Νέα συλλογή βαπτιστικών ρούχων Stova Bambini για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014

Κι αν ο συννεφιασμένος καιρός μας καλεί να μείνουμε σπίτι, κι αν είμαστε στη μέση του χειμώνα, η σκέψη μας πολλές φορές «πετάει» προς τη μυρωδάτη άνοιξη και το φωτεινό καλοκαιράκι που συνήθως γίνονται και οι περισσότερες βαπτίσεις.

Σε αυτό βέβαια μας βοήθησε και η εταιρεία Stova Bambini του κ. Στέλιου Μανωλά, που παρουσίασε, σε επίσημη πρώτη, από τη σελίδα της στο Facebook

τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή για το 2014.

Η Stova Bambini μετά από έρευνα αγοράς σχεδίασε με μεράκι και γούστο, υπέροχα, αέρινα ρούχα, άριστης ποιότητας, καταφέρνοντας ωστόσο να διατηρήσει τις τιμές τους σε χαμηλά επίπεδα κάνοντας τα προσιτά, για τους γονείς και τους νονούς που θέλουν να ντύσουν παραμυθένια τα μικρά τους για αυτή την ξεχωριστή, για αυτά, ημέρα.Click to view slideshow.

Ρομαντικά φορεματάκια, μοντέρνα σύνολα για μικρούς κυρίους αλλά κι ιδανικά αξεσουάρ σχεδιάστηκαν για να σας καταπλήξουν. Αν σε αυτά προσθέσετε και τις μοναδικές τιμές των ολοκληρωμένων βαπτιστικών πακέτων που ξεκινάνε από €410 τότε σίγουρα ξέρετε που θα απευθυνθείτε.

Μικρά μοντέλα πόζαραν με τα ολοκαίνουργια ρούχα της Stova Bambini για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014, στο Donna’s Sweets & Events που συμπλήρωσε «γλυκά» τη φωτογράφηση της νέας συλλογής από το μετρ του είδους Δημήτρη Λαζάρου και γέμισαν με χαμόγελο και λιακάδα τις συννεφιασμένες μας ημέρες.

Απολαύστε ένα μικρό δείγμα της νέας καλοκαιρινής συλλογής της Stova Bambini.

Keywords
Αναζητήσεις
βαπτιστικα stova bambini τιμες, στοβα.μπαμπινι αθηνα
Τυχαία Θέματα