Εσύ, έχεις μετανιώσει ποτέ μετά το σεξ;

Αν κάνεις ένα πείραμα και ρωτήσεις 10 ανθρώπους τι έχουν μετανιώσει περισσότερο στη ζωή τους, οι μισοί τουλάχιστον θα πουν μία σεξουαλική εμπειρία! Σκέψου και εσύ… σίγουρα αυτό θα είναι μέσα στα 5 πρώτα που θα σου έρθουν στο μυαλό!

Προσφάτως, στο Πανεπιστήμιο στο ‘Ωστιν του Τέξας, (όπου φαίνεται ότι δεν είχαν τι άλλο να μελετήσουν!) έκαναν μια έρευνα ανάμεσα σε 24.0000 άτομα, ρωτώντας τους τις σεξουαλικές εμπειρίες για τις οποίες είχαν μετανιώσει.

Guess What? Το συμπέρασμα ήταν πως οι γυναίκες μετανιώνουν κυρίως για σεξ που έκαναν και οι άντρες για …σεξ που δεν έκαναν!

Από τις γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα

το 24% απάντησε ότι μετάνιωσαν για την επιλογή του ανθρώπου με τον οποίο έκαναν πρώτη φορά σεξτο 23% των γυναικών επειδή είχαν απατήσει το σύντροφό τους στο παρελθόν καιτο 20% επειδή είχαν πάει στο κρεβάτι με κάποιον πριν καλά-καλά τον γνωρίσουν

Οι άντρες από την άλλη πλευρά, έδωσαν άλλες απαντήσεις:

Το 27% απάντησαν ότι μετάνιωσαν για σεξ που δεν ‘’κυνήγησαν’’ να κάνουντο 23% επειδή δεν απέκτησαν πολλές σεξουαλικές εμπειρίες διαφόρων ειδών σε νεότερη ηλικία καιένα 19% ότι μετάνιωσαν που δεν έκαναν πολύ σεξ όσο ακόμα ήταν ελεύθεροι. Οι περισσότεροι δηλαδή μετάνιωσαν για σεξ που δεν έκαναν!

Στην κορυφή είναι επίσης βρίσκεται και η απάντηση: σεξ με ‘’μη ελκυστικό σύντροφο’’ με ποσοστά 17% για τις γυναίκες και 10% για τους άνδρες

Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια ισχύει το ‘’δις εξαμαρτείν’’ οπότε η έρευνα θεώρησε σκόπιμο να μην ελέγξει κατά πόσον οι ερωτηθέντες επανέλαβαν το ίδιο λάθος. Εμείς θα λέγαμε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που θα μπορούσαμε να υποθέσουμε, αλλά θα προτείναμε στην ερευνητική ομάδα, την επόμενη φορά να πάρει ένα δειγματάκι και από την Ελλάδα!!!

Πηγή:www.utexas.edu

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις That’s Life