Ελληνικοί, Γαλλικοί και Ισπανικοί λουκουμάδες για πρώτη φορά μαζί στο κέντρο της Αθήνας!

Οι παραδοσιακοί Ελληνικοί λουκουμάδες συναντούν τα τραγανά Ισπανικά churros και τα αφράτα Γαλλικά beignets, σε ένα μοντέρνο και χαρούμενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου 44.

Για πρώτη φορά μπορείτε να δοκιμάσετε μαζί τρεις λαχταριστές λιχουδιές από διαφορετικές κουλτούρες που μας ταξιδεύουν γευστικά στην Ισπανία, τη Γαλλία και μας ξυπνούν μνήμες των παιδικών μας χρόνων με τον αυθεντικό Ελληνικό λουκουμά. Τον κατάλογο του Loukumami

συμπληρώνουν οι εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, milk shakes και smoothies, τα σπιτικά παγωτά και γιαούρτια και τα πρωτότυπα αφεψήματα.

Η νέα γλυκιά άφιξη ακούει στο όνομα Loukumami. Η προέλευση του ονόματος;

Από το «λουκουμάς» και το «umami». To «umami» είναι η πέμπτη βασική γεύση μετά το γλυκό, το ξινό, το πικρό, και το αλμυρό. Μπορεί να μεταφραστεί σαν «γεύση της νοστιμιάς».

Σε συνδυασμό με το λουκουμά που λατρεύεται σε όλες τις γωνιές του κόσμου στις διάφορες παραλλαγές του, δημιουργήθηκε το Loukumami, ένας χώρος με ιδιαίτερο στυλ, ύφος έντονο, με πινελιές μοντέρνων και ρετρό στοιχείων. Υπόσχεση του Loukumami είναι να κάνει τους πελάτες να χαμογελάσουν.

Και πώς να μην συμβεί αυτό όταν με το που μπαίνεις στο χώρο βλέπεις μπροστά σου την παραγωγή των λουκουμάδων σε έναν εντυπωσιακό μακρόστενο ειδικά σχεδιασμένο πάγκο / παρασκευαστήριο.Ξεκινήστε το γευστικό σας ταξίδι με Ισπανικά τραγανά μπαστουνάκια Churros με ζάχαρη και κανέλα, βουτήξτε τα σε ζεστά σπιτικά dip σοκολάτας ή δοκιμάστε τα γεμιστά με κρέμα από καρπό φυστικιού, σοκολάτα καραμέλας και άλλους λαχταριστούς συνδυασμούς και toppings όπως θρυμματισμένοι ξηροί καρποί, μπισκότα και πέρλες σοκολάτας.

Συνεχίστε με τον κλασικό Ελληνικό λουκουμά με αγνό Ελληνικό μέλι και κανέλα Κεϋλάνης, ή προσθέστε μια από τις 4 διαφορετικές σως ζεστής σοκολάτας, φρέσκια μπανάνα, φράουλα, ή γλυκά του κουταλιού.

Το ταξίδι συνεχίζεται με μια στάση στη Γαλλία για μικρά, αφράτα λουκουμαδάκια «beignets» πασπαλισμένα με άφθονη ζάχαρη άχνη. Δοκιμάστε τα σκέτα ή με γέμιση από πραλίνα φουντουκιού, κρέμα βανίλια, καραμέλα, σοκολάτα Negro, φυστίκι ή με φραμπουάζ. Το Loukumami προτείνει τα beignets σε στυλ Jazzy όπως στην Νέα Όρλεάνη, μεγάλα και χορταστικά σε συνδυασμούς που δεν μπορείς να αντισταθείς: Jazzy Apple με κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης με καραμελωμένα μήλα και αμύγδαλα, Jazzy Banana με κρέμα σοκολάτα – καραμέλα με μπανάνα και θρυμματισμένο μπισκότο και Jazzy Strawberry με κρέμα φυστίκι με φρέσκια φράουλα και φυστίκι Αιγίνης.

Το Loukumami ετοιμάζει καθημερινά σπιτικό παγωτό σε 4 μοναδικές γεύσεις (Σοκολάτα Καραϊβικής αρωματισμένη με τόνκα, Βανίλια Ταϊτής, Σοκολάτα γάλακτος με τραγανές πέρλες Caramelia, Λευκή σοκολάτα με φραμπουάζ) καθώς και γιαούρτι αρωματισμένο με βανίλια Μαδαγασκάρης ή με φραμπουάζ.

Και επειδή λουκουμάς και ρόφημα πάνε μαζί, στο Loukumami το ρόφημα σοκολάτας και ο καφές αποτελούν μια ξεχωριστή πρόταση.

Όλα τα είδη του Loukumami μπορείτε να τα πάρετε και στο σπίτι ή το γραφείο αφού προσφέρονται σε ειδικές take away μοντέρνες συσκευασίες που μπορούν να εντυπωσιάσουν ακόμα και σαν δώρο στους φίλους σας!

H υπόσχεση του Loukumami; Will make you smile….

Info: Πανεπιστημίου 44, 106 79, Αθήνα, τηλ: 210 3389733/[email protected]/

Κάθε μέρα ανοικτά 07:00 – 21:00, Κυριακή κλειστά.

Loukumami Facebook Page

Keywords
Τυχαία Θέματα