Διαγωνισμός στο Instagram με δώρο μια φωτογραφική μηχανή Lumix

To όνομα του Thatslife.gr δεν προέκυψε τυχαία. Βασίζεται στο ομώνυμο τραγούδι του Frank Sinatra που μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Αρκεί να προσέξετε τους στίχους «ό,τι κι αν συμβαίνει δεν πρέπει να μας απογοητεύει, γιατί αυτός ο μεγάλος, παλιός κόσμος συνεχίζει να περιστρέφεται!» (But I just can’t let it get me down, Cause this big old world keeps spinnin” around.), και θα καταλάβετε.

Έτσι, αποφασίσαμε

να διοργανώσουμε τον πρώτο διαγωνισμό μέσω του λογαριασμού μας στο Instagram (σε περίπτωση που δεν τον έχεις τσεκάρει, κάν’το γιατί εκεί δημοσιεύουμε τις σκέψεις μας, τις εμπειρίες, τις απόψεις μας περί στυλ, τις φωτογραφίες των κατοικίδιων μας, τα αγαπημένα μας αποφθέγματα, αλλά και previews από τις παρουσιάσεις μόδας και ομορφιάς που παρακολουθούμε).

O διαγωνισμός έχει ένα That’s Life θέμα: What made my Day. Πρόκειται ουσιαστικά για μια φωτογραφία που θα έχει ως θέμα τι σε έκανε χαρούμενο εκείνη την ημέρα.

To team του That’s Life έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει φωτογραφίες που μεταδίδουν χαρά:

Από αγαπημένες γεύσεις

Ξεχωριστές Καλημέρες

Ένα απόφθεγμα με ιδιαίτερο νόημα

Το ρούχο των ονείρων μας

Αν θέλεις κι εσύ να μοιραστείς μαζί μας «τι έφτιαξε τη μέρα σου» και να κερδίσεις μία Lumix DMC-FS50 της Panasonic που έχει λεπτό σώμα, 16,1 megapixels, υπερευρυγώνιο φακός 24mm κι άλλα πολλά, θα πρέπει να ακολουθήσεις το That’s Life στο Instagram και να δημοσιεύσεις την φωτογραφία που σε έκανε χαρούμενο μέσα στην ημέρα και θα συνοδευτεί από το hashtag #thatslifegr & τίτλο What made my Day. Περιττό να αναφέρουμε πως πρέπει να τηρηθεί όλη η διαδικασία προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Like θα είναι και η νικητήρια!

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014.

Μοιράσου τις πιο χαρούμενες εικόνες και κέρδισε μια φανταστική φωτογραφική μηχανή!

Όροι Συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα