Το GΤΑ: San Andreas έχει επέτειο 10 χρόνων και η Rockstar γιορτάζει!

Στις 26 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto: San Andreas, για αυτό και η Rockstar αποφάσισε να γιορτάσει το συγκεκριμένο γεγονός με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Πρώτον, οι παίκτες του GTA V

online θα μπορούν να συμμετέχουν σε μία σειρά από αποστολές, οι οποίες θα αποτελούν ένα είδος φόρου τιμής στον κόσμο του San Andreas. Μάλιστα, οι gamers που θα λαμβάνουν μέρος στις συγκεκριμένες αποστολές θα μπορούν να αποκτήσουν διπλάσια RP και πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με τις συμβατικές αποστολές. Εκτός από τα παραπάνω όμως, οι παίκτες του GTA V σε τυχαία χρονικά διαστήματα θα βλέπουν να πέφτουν κιβώτια από τον ουρανό, τα οποία θα περιλαμβάνουν μέσα εκτός από έξτρα χρήματα και όπλα, t-shirts στα οποία θα υπάρχουν εντυπωμένα τα λογότυπα 4 εκ των ραδιοφωνικών σταθμών του San Andreas. Επιπλέον, οι developers της Rockstar αναμένεται να προσθέσουν μία σειρά από in-game αντικείμενα τα οποία θα έχουν άμεση σχέση με τον κόσμο του San Andreas (όπως ποδήλατα BMX, ρούχα συμμοριών κ.λπ.). Οι εορταστικές εκδηλώσεις βέβαια δεν σταματούν μόνο σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον κόσμο του GTA V, καθώς η Rockstar για να θυμίσει ξανά σε όλους τους φανατικούς φίλους του GTA τι εστί San Andreas πρόκειται να προχωρήσει στην επανακυκλοφορία του εξαιρετικά πετυχημένου παιχνιδιού στο Xbox 360. H νέα αυτή version για την παλαιότερη κονσόλα της Microsoft θα φέρει βελτιωμένα γραφικά ποιότητας 720p, καλύτερο draw distance και πάρα πολλά achievements.

Τέλος, οι fans του mobile gaming θα μπορούν μέχρι τις 9 Νοεμβρίου να κατεβάζουν μία σειρά από GTA games (όπως το Vice City και το GTA III) σε πολύ χαμηλή τιμή. Τελικά, εκεί στη Rockstar ξέρουν πως να γιορτάζουν τα γενέθλια των τίτλων τους!

The post Το GΤΑ: San Andreas έχει επέτειο 10 χρόνων και η Rockstar γιορτάζει! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα