Τα πάντα όλα για το Mortal Kombat 11… story, gameplay, χαρακτήρες και τρελά fatalities!

Το Mortal Kombat δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά gaming franchises όλων των εποχών, έχοντας μια τεράστια community από πίσω του! Για αυτό και λογικό είναι όλα τα βλέμματα των gamers να είναι στραμμένα στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του Mortal Kombat 11! Η NetherRealm Studios

και η Warner Bros., που έχει αναλάβει το publishing του τίτλου διοργάνωσε ένα livestream, το οποίο μας αποκάλυψε πολλές πτυχές του νέου game, δίνοντας έμφαση στην παρουσίαση στο story, στους ήρωες που συμμετέχουν και σε μια σειρά από ενδιαφέροντα gameplay features!

To roster των μαχητών του Mortal Kombat 11 θα αποτελείται τόσο από νέους ήρωες όσο και πιο παλιούς γνώριμους. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς (Sub-Zero, Scorpion, Raiden, Sonya Blade και Baraka) έχουν ήδη συμπληρώσει περισσότερα από 27 χρόνια από τότε που μας συστήθηκαν για πρώτη φορά! Επιπλέον, η Skarlet, μια ακόμη ηρωίδα που γνωρίζουμε από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς επιστρέφει, ενώ παράλληλα στο MK11 θα κάνουν το ντεμπούτο τους δύο νέοι χαρακτήρες (Geras και Kronika). Όπως έγινε γνωστό, το roster του Mortal Kombat 11 αναμένεται να περιλαμβάνει 25 playable χαρακτήρες, μαζί με τον Shao Kahn, ο οποίος θα είναι όμως bonus χαρακτήρας.

Το story του Mortal Kombat 11 θα έχει time-travelling επιρροές, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιθύνων νους του Mortal, Ed Boon, η Kronika που ελέγχει το χρόνο (για την οποία όμως δεν αποκάλυψε εάν θα είναι playable) ουσιαστικά κινεί τα νήματα από το πρώτο Mortal Kombat και από τη στιγμή που ο Raiden ξεπαστρεύει τον Shinnok στο Mortal Kombat X, τότε αποφασίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Ο Boon τόνισε ότι θα δούμε πολλές ανατροπές, αλλά και αρκετά παιχνίδια με τη ροή του χρόνου, όπου μάλιστα οι ίδιοι μαχητές δεν αποκλείεται να πολεμήσουν ενάντια στις νεότερες versions των εαυτών τους (περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το story πρόκειται να μάθουμε στις 30 Ιανουαρίου)!

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχει έντονο το στοιχείο του customization, με τους developers της NetherRealm να επεκτείνουν την ίδια φιλοσοφία που είδαμε στον συγκεκριμένο τομέα στα Mortal Kombat X και Injustice 2. Ουσιαστικά αυτό που θέλουν να «περάσουν» οι δημιουργοί του Mortal Kombat 11 είναι οι παίκτες να μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση και τις ιδιότητες του μαχητή τους, σύμφωνα με το στυλ μάχης που τους ταιριάζει περισσότερο (επιλέγοντας ακόμη και τις special abilities που θα χρησιμοποιεί ο εκάστοτε ήρωας). Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να εστιάσουν σε πιο «κοσμητικές» αλλαγές, επιλέγοντας από το skin του χαρακτήρα τους μέχρι τα fatalities και τα cinematics, χαρίζοντας έτσι μια παραπάνω αίσθηση «ελευθερίας» στον παίκτη.

Όσον αφορά τον τομέα του gameplay, η NetherRealm φιλοδοξεί να αλλάξει την φόρμουλα βάζοντας στην εξίσωση μια σειρά από μηχανισμούς που είχαν κάνει την εμφάνιση τους στο Mortal Kombat του 2011 (ΜΚ9). Ο μετρητής που χρησιμοποιείται για μια σειρά από special moves (όπως είναι το combo interrupting breaker, X-ray moves, και οι enhanced attacks έχει ουσιαστικά χωρίσει σε δύο μέρη, εμφανίζοντας αμυντικές και επιθετικές κινήσεις. Οι X-ray moves έχουν μετατραπεί σε Fatal Blows (όταν το health meter πέσει κάτω του 30%, οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν μια combo κίνηση που θα δώσει ένα είδος θανάσιμου χτυπήματος στον αντίπαλο). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ύπαρξη του Flawless Block θα δίνει την πιθανότητα για την εκτέλεση μιας counter επίθεσης.

To νέο Mortal Kombat είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου για PC, PS4, Switch και Xbox One, με τη NetherRealm να ανακοινώνει και μία Premium Edition, η οποία είναι διαθέσιμη για pre-order και η οποία θα προσφέρει το Kombat Pack.

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω σε αυτό εδώ το σημείο, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα διαθέσιμα trailers που θα σας βοηθήσουν να μπείτε για τα καλά στο κλίμα του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού…

The post Τα πάντα όλα για το Mortal Kombat 11… story, gameplay, χαρακτήρες και τρελά fatalities! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα