Ψάχνεις να αγοράσεις νέο smartphone στην Black Friday; Κάνε ένα check εδώ για να μην την πατήσεις!

H «Μαύρη Παρασκευή» είναι εδώ και επικρατεί ένας πραγματικός πανικός! Όλοι μπαίνουμε στα websites και τρέχουμε μαζικά στα καταστήματα για να βρούμε το προϊόν που μας ταιριάζει καλύτερα στην χαμηλότερη τιμή! Ειδικά στον κόσμο των smartphones θα διαπιστώσεις ότι οι προσφορές «σκάνε» κυριολεκτικά από παντού και δεν μπορούμε πραγματικά να πάρουμε ανάσα! Φέτος, θα βρείς δεκάδες ευκαιρίες και εσείς θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και μεθοδικά! Άλλωστε

ποιος δεν θα ήθελε να «λιώσει» το αγαπημένο του mobile game σε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας;

Πριν όμως βγεις στην αγορά κυνηγώντας την καλύτερη προσφορά, φροντίσε να ενημερωθείς για να μην την πατήσεις. Κάνε την έρευνά σου και σύγκρινε τιμές και μπορεί να ανακαλύψεις ότι οι τιμές Black Friday για πολλές συσκευές δεν είναι αυτό που δηλώνουν, καθώς λίγες είναι οι πραγματικές ευκαιρίες. Όπου οι τιμές είναι σημαντικά μειωμένες και αξίζει τον κόπο, μπορεί να το καταλάβεις και μόνος σου. Πώς; Κάνοντας μία βόλτα σε μία μηχανή αναζήτησης (skroutz/best price), θα αντιληφθείς πότε κάποια εταιρεία δε σε κοροιδεύει και θα καταλάβεις πότε μία Black Friday έκπτωση σε συμφέρει.

H Huawei είναι μία από τις κατασκευάστριες που και φέτος υπόσχεται πραγματικές προσφορές στα smartphones της για το Black Friday, όσα χρήματα και αν έχετε να ξοδέψετε. Αυτό το αποδεικνύει και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών τις προηγούμενες χρονιές. Το 2016, το Huawei P9 lite αναδείχθηκε σε best seller συσκευή, ενώ, την αμέσως επόμενη χρονιά, τα σκήπτρα πήραν τα εξαιρετικά Huawei P10 lite και Y6! Επίσης, η Huawei είναι το brand με τις περισσότερες αναζητήσεις κατά την διάρκεια της Black Friday.

Από μία κορυφαία πρόταση έως μία mid-range ή και πιο οικονομική, οι επιλογές σας είναι πάρα πολλές και οι δυνατότητες των μοντέλων της Huawei γοητεύουν τον καθένα. Τεχνητή Νοημοσύνη, οθόνες Full View, επεξεργαστές επιδόσεων, τεράστια αυτονομία μπαταρίας και εξαιρετικές φωτογραφικές μηχανές σε συνεργασία με τη Leica κάνουν τα κινητά της Huawei τα πιο hot gadgets για αυτή την Black Friday.

Ας δούμε κάποιες από τις προσφορές των Huawei smartphones σε κάθε budget.Huawei P20 Pro
Στα 549 ευρώ (από 699 ευρώ)

Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

Huawei P20 Lite
Στα 249 ευρώ (από 329 ευρώ)

Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

Huawei Mate 10 Lite
Στα 199 ευρώ (από 249 ευρώ)

Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

Huawei Y7 Prime 2018
Στα 149 ευρώ (από 199 ευρώ)

Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

Huawei Y5 2018
Στα 89 ευρώ (από 129 ευρώ)

Βρείτε το: 1, 2, 3, 4

The post Ψάχνεις να αγοράσεις νέο smartphone στην Black Friday; Κάνε ένα check εδώ για να μην την πατήσεις! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα