Οι Han Solo, Princess Leia και Palpatine θα είναι playable στο Star Wars: Battlefront!

Μετά το τελευταίο trailer του The Force Awakens που προκάλεσε φρενίτιδα στους fans, οι ευχάριστες εκπλήξεις φαίνεται ότι δεν έχουν σταματημό για τους λάτρεις του Star Wars. Αυτή τη φορά τα ευχάριστα νέα δεν μας έρχονται από το χώρο του κινηματογράφου, αλλά από το gaming σύμπαν του Star Wars, καθώς όπως έγινε γνωστό τρεις αγαπημένοι ήρωες του Star Wars, οι Han Solo, Princess

Leia και Emperor Palptatine θα είναι playable στο Star Wars: Battlefront!

Οι developers αναφερόμενοι στις δυνατότητες των ηρώων που θα συμπληρώσουν τους Darth Vader, Boba Fett και Luke Skywalker, τόνισαν ότι η Princess Leia θα έχει έναν καθαρά υποστηρικτικό ρόλο στο πεδίο της μάχης, δίνοντας buffs στα μέλη της ομάδας της, ενώ παράλληλα οι gamers που θα την προτιμήσουν θα χαρούν όταν μάθουν ότι θα διαθέτει ένα ενισχυμένο blaster, το οποίο θα μπορεί να θέσει εκτός μάχης έναν stormtrooper με μία μόλις βολή! Επιπλέον, η δυναμική πριγκίπισσα θα μπορεί να «καλέσει» supply drops που θα προσφέρουν μία σειρά από power-ups στις επίγειες δυνάμεις που μάχονται στο πεδίο της μάχης. Όσον αφορά, τον Han Solo εδώ έχουμε να κάνουμε με μία υπερενισχυμένη έκδοση ενός Rebel trooper και σύμφωνα με τους δημιουργούς του παιχνιδιού θα είναι ένας από τους πιο «εύκολους» hero characters στο Star Wars: Battlefront.

Ο τελευταίος χαρακτήρας που επιβεβαιώθηκε, Emperor Palpatine, είναι γνωστό ότι αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του κακού, με την κύρια δύναμη του να μην είναι άλλη από το Force Lightning, που του δίνει τη δυνατότητα να εξαπολύει αστραπές από τα δάχτυλα του. Παράλληλα, ο Palpatine θα μπορεί να βασιστεί στο Force Dash που του επιτρέπει να ορμάει κατά μέτωπο στους αντιπάλους του με ασύλληπτη ταχύτητα, ενώ επιπλέον μπορεί να λειτουργήσει και με τρόπο υποστηρικτικό στις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας. To Star Wars: Battlefront είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και κάτι μας λέει ότι θα σπάσει τα ταμεία (όπως άλλωστε θα συμβεί και με τη νέα ταινία Star Wars)!

The post Οι Han Solo, Princess Leia και Palpatine θα είναι playable στο Star Wars: Battlefront! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα