Νέο comic του Overwatch φέρνει στην επιφάνεια έναν τελείως διαφορετικό Genji!

Το Overwatch μας έφερε πρόσφατα το comic short Uprising, ένα κόμικ με πρωταγωνιστές την Tracer και τον Genji. To κόμικ αυτό μπορείς να το διαβάσεις στην official ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ. Στην ιστορία ταξιδεύουμε 7 χρόνια πίσω με το Λονδίνο να βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ομάδα Overwatch διατάζεται να μην αναλάβει δράση-αλλά, όπως καταλαβαίνεις, once a hero,

always a hero...

Μέσα στο κόμικ βλέπουμε σε πρώτο πλάνο την Tracer εναντίον ενός Genji που όμως δε μοιάζει σε τίποτα με αυτό που έχουμε συνηθίσει. Αντίθετα από τον συγκεντρωμένο και ήρεμο ήρωα, το Uprising δείχνει έναν οργισμένο (και ημίγυμνο) cyborg ninja. Όπως καταλαβαίνεις, το ίντερνετ κατενθουσιάστηκε με τις λέξεις “οργισμένος”, “ημίγυμνος”, “cyborg” και “ninja” και τα posts έχουν πέσει βροχή σε πάσης φύσεως μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ένα απλό google search θα σου εμφανίσει πολύ περισσότερα από όσα θα ήθελες-λογικά-να δεις). Κάτι που (ίσως, αν είσαι και λίγο ψείρας) θα παρατηρήσεις στο χαρακτήρα είναι ότι στο στέρνο του υπάρχει το σύμβολο της Blackwatch, υποομάδας της Overwatch που λειτουργούσε ως ένα είδος μυστικής υπηρεσίας… μέχρι τουλάχιστον να διαλυθεί από την κυβέρνηση εξαιτίας των απλών καθημερινών δράσεων των μελών της… όπως δολοφονίες, απαγωγές, βασανιστήρια και άλλα τέτοια ευχάριστα.

Όλα τα κόμιξ που έχει δημοσιεύσει ως τώρα η Blizzard για το Overwatch είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέροντα, με το Uprising να μην αποτελεί εξαίρεση. Πέραν από την ιδιαίτερη εμφάνιση του Genji, οι χαρακτήρες και το σενάριο έχουν ζουμί και σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις 10′ στο να το διαβάσεις (όπως είπαμε, εδώ αλλά και σε πιο διαδραστική μορφή εδώ).

The post Νέο comic του Overwatch φέρνει στην επιφάνεια έναν τελείως διαφορετικό Genji! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα