Λίγο έμεινε για το DiRT 4 και το launch trailer του είναι τρελή πόρωση!

O Ιούνιος είναι σίγουρα ένας εκπληκτικός μήνας για τους fans των racing sims και αυτό συμβαίνει γιατί κυκλοφορεί (στις 9/6) το DiRT 4, το οποίο όπως συμβαίνει με κάθε racing τίτλο της Codemasters πρόκειται να μεταφέρει στους fans των racing games μία απίστευτη εμπειρία ρεαλιστικής οδήγησης. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το DiRT 4 θα προσφέρει μία ακόμη πιο πλούσια εμπειρία

σε σύγκριση με τους προκατόχους του, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στα ύψη και συνδυάζοντας μοναδικά features που θα παραπέμπουν στο «real thing».

Το DiRT 4 θα ενσωματώνει δύο διαφορετικά handling modes, τα οποία θα προσαρμόζουν την αίσθηση του παιχνιδιού σύμφωνα με το γούστο, αλλά και τις δυνατότητες του εκάστοτε gamer. Πιο συγκεκριμένα, το Gamer mode θα δίνει ώθηση σε ένα περισσότερο arcade-based game, ενώ τo Simulation θα απαιτεί το maximum της συγκέντρωσης από τον εκάστοτε οδηγό, πλησιάζοντας έτσι σε μία πραγματική εμπειρία οδήγησης. Εάν αισθάνεστε βέβαια ότι δυσκολεύεστε, το παιχνίδι θα σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε στην DiRT Academy και έτσι να γίνετε καλύτεροι! Με 50 και πλέον αμάξια, εκπληκτικές διαδρομές σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες και φυσικά υψηλά production values, το DiRT 4 που κυκλοφορεί σε PC, Xbox One και PlayStation 4 είναι μάλλον από τώρα “must-have” για τους λάτρεις των racing sims. Δείτε και το launch trailer και πορωθείτε… ελεύθερα!

The post Λίγο έμεινε για το DiRT 4 και το launch trailer του είναι τρελή πόρωση! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα