Το Pokemon Go… αντέχει, βγάζοντας 2 εκατ. δολάρια την ημέρα!

Το Pokemon Gο όλοι γνωρίζουμε ότι έγραψε ιστορία και κατά πολλούς άλλαξε τον ρου της ιστορίας του mobile gaming, καθώς δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν ένα παρόμοιο «φαινόμενο». Ωστόσο, πλέον που πέρασε ο καιρός από το launch του, το Pokemon Go σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την επιτυχία του Ιουλίου, όπου σχεδόν η μισή υφήλιος

έτρεχε πανικόβλητη για να πιάσει Pokemon. Ωστόσο, και παρά την ραγδαία πτώση, το Pokemon Go δείχνει να «αντέχει», καθώς βγάζει κοντά στα 2 εκατομμύρια την ημέρα σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η εταιρεία Newzoo!

Αν και ο mobile τίτλος της Niantic Labs και της Nintendo είχε φτάσει στο «peak» του τρεις εβδομάδες μετά το launch του, αγγίζοντας τα 16 εκατομμύρια δολάρια σε in-game αγορές μέσα σε μία μέρα, τώρα πλέον έχει σταθεροποιηθεί στα 2 εκατομμύρια. Συνολικά το γνωστό mobile game έχει αγγίξει τα 550 εκατομμύρια installs μέσα στις πρώτες 80 ημέρες από τότε που ξεκίνησε η Pokemon Mania, ενώ υπολογίζεται ότι τα ημερήσια downloads αγγίζουν τα 700.000. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το παιχνίδι της Niantic Labs δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην Κίνα και στη Νότιο Κορέα (δύο από τις ισχυρότερες αγορές στον κόσμο). Σύμφωνα με τα στοιχεία της Newzoo, το Pokemon Go έγινε η αιτία για να ασχοληθούν 20 εκατομμύρια άνθρωποι με το mobile gaming, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν καν τι είναι, ενώ ένα ακόμη ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι στις Η.Π.Α, Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία, ο τίτλος της Niantic έπιασε ένα μερίδιο της τάξεως του 39% από τα συνολικά downloads του Google Play Store και ένα 62% στο Store της Apple.

The post Το Pokemon Go… αντέχει, βγάζοντας 2 εκατ. δολάρια την ημέρα! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα