Κι όμως! To PUBG ούτε η ίδια η εταιρεία ανάπτυξης του δεν το πίστευε!

Αυτή τη στιγμή όλοι γνωρίζουμε ότι επικρατεί μία τρέλα με το PUBG, το οποίο αποτελεί αναμφίβολα το πιο «hot trend» στον κόσμο του gaming. Ο τίτλος της BlueHole εξακολουθεί να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τα νούμερα του να είναι πραγματικά απίστευτα. Οι αριθμοί λένε την «αλήθεια» για το νέο «φαινόμενο» στον κόσμο του gaming, καθώς το πετυχημένο Battle Royale game έχει σπάσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίου ταυτόχρονων χρηστών στο Steam και πλέον είναι πολύ κοντά να εκθρονίσει και το

DotA 2 που κρατάει το ρεκόρ των περισσότερων ταυτόχρονων συνδεδεμένων χρηστών στην πλατφόρμα της Valve (1.291.328 παίκτες for the record).

H πλάκα είναι ότι ούτε η ίδια η εταιρεία ανάπτυξής του δεν μπορούσε να προβλέψει αυτή την τεράστια επιτυχία, όπου σύμφωνα με δηλώσεις του game director του παιχνιδιού, Brendan Greene, η αρχική τους πρόβλεψη έκανε λόγο για… κοντά στις 200.000 με 300.000 μέσα στον… πρώτο χρόνο που θα έμπαινε στο Steam Early Access. Φυσικά αυτό το νούμερο επιτεύχθηκε μέσα στον πρώτο μήνα και πλέον το PUBG αριθμεί περισσότερα από 10 εκατομμύρια copies στο Steam Early Access σε λιγότερο από έξι μήνες. To full release του PUBG για PC αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2018, ενώ μέσα στην χρονιά που διανύουμε αναμένεται και η κυκλοφορία του σε Xbox One (μέσω του προγράμματος Xbox Game Preview). Πραγματικά ο τίτλος της BlueHole δείχνει κυριολεκτικά… ασταμάτητος!

The post Κι όμως! To PUBG ούτε η ίδια η εταιρεία ανάπτυξης του δεν το πίστευε! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα