Η θρυλική Bayonetta κυκλοφόρησε στα PC (μέσω Steam)!

Το Bayonetta δε χωράει αμφιβολία ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο θρυλικά cult classics που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, με τον τίτλο της Platinum Games να έχει ήδη αποκτήσει ένα φανατικό κοινό. Το πρώτο Bayonetta έκανε την εμφάνιση του το 2009 για PS3 και Xbox 360

και μερικά χρόνια αργότερα (2014) κυκλοφόρησε και σε Nintendo Wii U. Τώρα, έφτασε η στιγμή και για τους PC gamers (μέσω Steam) να γνωρίσουν καλύτερα τις περιπέτειες της γνωστής bullet-proof μάγισσας, η οποία σκοτώνει για πλάκα οποιοδήποτε «αγγελικό πλάσμα» βρεθεί στο δρόμο της.

Είναι η πρώτη φορά που ένα game με πρωταγωνίστρια την Bayonetta μεταφέρεται στα PC και όπως έγινε γνωστό όσοι gamers αγοράσουν το παιχνίδι πριν τις 25 Απριλίου, τότε θα αποκτήσουν την Digital Deluxe Edition χωρίς κανένα απολύτως κόστος (η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει το sound track με πέντε μουσικά κομμάτια και ένα digital artbook). Η Bayonetta αποτελεί ένα δημιούργημα του ξεχωριστού Hideki Kamiya, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνδεθεί με θρυλικά games όπως είναι τα Resident Evil 2, Okami, Devil May Cry, Viewtiful Joe και The Wonderful 101. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η PC έκδοση εννοείται ότι εκμεταλλεύεται το hardware τελευταίας τεχνολογίας προσφέροντας animation στα 60 fps και ξεκλείδωτες HD αναλύσεις. Μάλιστα, το παιχνίδι τρέχει άριστα ακόμη και σε συστήματα με hardware 5ετίας, οπότε αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα του optimization. Δείτε και το trailer και είμαστε βέβαια ότι θα σας «ψήσει» για τα καλά!

The post Η θρυλική Bayonetta κυκλοφόρησε στα PC (μέσω Steam)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα