Η ταινία Metal Gear Solid προχωράει… αλλά δεν θα βασίζεται σε κανένα από τα games!

Στην Comic-Con του San Diego παραδοσιακά μαθαίνουμε μπόλικο info που αφορά σε νέα comics και movies που σχετίζονται με την ευρύτερη geek κουλτούρα. Στο πλαίσιο λοιπόν της εν λόγω μεγάλης γιορτής, ο Jordan Vogt-Roberts, σκηνοθέτης

της ταινίας Metal Gear Solid έριξε λίγο παραπάνω φως σε ότι έχει να κάνει με την συγκεκριμένη μεταφορά από τον κόσμο του gaming στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Ο Vogt-Roberts δηλώνει εκστασιασμένος για το σενάριο, το οποίο μάλιστα το περιγράφει ως ένα από τα πιο cool scripts που έχει διαβάσει ποτέ του, ωστόσο οι fans δεν θα πρέπει να περιμένουν την οποιαδήποτε σύνδεση με τον κόσμο των video games. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, ο Hideo Kojima τον συμβούλευσε να δημιουργήσει κάτι εντελώς ανατρεπτικό, σε σημείο που ακόμη και να προδώσει το ακροατήριο του. Σε ότι έχει να κάνει με το cast αυτή τη στιγμή η παραγωγή του κινηματογραφικού Metal Gear Solid δεν έχει καταλήξει στους ηθοποιούς που θα δώσουν πνοή στη μεταφορά του Snake στη μεγάλη οθόνη. Το πιθανότερο είναι μέσα στο 2019 να έχουμε και τα πρώτα ονόματα… οπότε υπομονή!

The post Η ταινία Metal Gear Solid προχωράει… αλλά δεν θα βασίζεται σε κανένα από τα games! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα