Η χαρά του retro gamer! SNK 40th Anniversary Collection για το Switch στις 16/11!

Η NIS America ανακοίνωσε με ενθουσιασμό το SNK 40th Anniversary Collection για το Nintendo Switch που θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου. Η συλλογή φιλοξενεί πολλούς από τους κλασσικούς τίτλους της SNK από τη δεκαετία του ’80 και πριν την εμφάνιση του Neo Geo, ανανεωμένα για τη σημερινή εποχή, με σκοπό να τα γνωρίσει κι

άλλος κόσμος.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει τους παρακάτω τίτλους και κάποιους ακόμα που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω:

Alpha Mission (Console/Arcade)Athena (Console/Arcade)Crystalis (Console)Ikari Warriors (Console/Arcade)Ikari Warriors II: Victory Road (Console/Arcade)Ikari Warriors III: The Rescue (Console/Arcade)Guerrilla War (Console/Arcade)P.O.W. (Console/Arcade)Prehistoric Isle (Arcade)Psycho Soldier (Arcade)Street Smart (Arcade)TNK III (Console/Arcade)Vanguard (Arcade)

Τι είναι το SNK 40th Anniversary Collection

Το 2018 σηματοδοτεί την 40ή επέτειο του θρυλικού στούντιο SNK! Για να γιορτάσει αυτή τη μοναδική επέτειο, το στούντιο συγκεντρώνει μια ποικιλία κλασσικών arcade games από τη χρυσή εποχή της SNK σε μία ανθολογία για το Nintendo Switch με τον τίτλο SNK 40th Anniversary Collection, με ένα θησαυρό περιεχομένου!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Μια συλλογή κλασσικών τίτλων στα χέρια σας – Αποκτήστε ένα κομμάτι της ιστορίας της SNK και κρατήστε το κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Nintendo Switch. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες τίτλους και ζήστε έντονες στιγμές του παρελθόντος!Το σύγχρονο συναντά το ρετρό – Η πρακτικότητα και οι βελτιώσεις του σύγχρονου gaming χαρακτηρίζουν τη συλλογή. Δοκιμάστε τη λειτουργία rewind και αποθηκεύστε την πρόοδο σας στο παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Απολαύστε τα ανανεωμένα γραφικά σε ανάλυση 1080p και βιώστε τη σύγχρονη αίσθηση των επανασχεδιασμένων μεθόδων χειρισμού.Μπείτε στο μουσείο της SNK – Μια εκτενής ιστορία της SNK και των παιχνιδιών της σας περιμένουν στο Museum mode. Εξερευνήστε την κληρονομιά μιας από τις κορυφαίες εταιρίες ανάπτυξης της Ιαπωνίας με artworks υψηλής ανάλυσης και πρωτότυπο προωθητικό υλικό.

The post Η χαρά του retro gamer! SNK 40th Anniversary Collection για το Switch στις 16/11! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα