Φωτογράφηση cosplay στην Αθήνα με θέμα το anime Naruto!

Λατρεύουμε το cosplay και σίγουρα υπερλατρεύουμε τις ελληνικές προσπάθειες που γίνονται πάνω σε αυτό. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε γίνει μια εξωτερική φωτογράφηση cosplay στη Θεσσαλονίκη (γιορτάζοντας τα πέντε χρόνια εξωτερικών φωτογραφήσεων), η οποία μάζεψε πολύυυ κόσμο -μπόλικες φωτογραφίες θα βρεις πιο κάτω.

Αφού λοιπόν η συνταγή πέτυχε, το ίδιο crew (SpirosK, Cassiel, Adventurer) φωτογράφων διοργανώνει αντίστοιχο event στην Αθήνα και μάλιστα θεματοποιημένο συγκεκριμένα στο πασίγνωστο anime Naruto. Η φωτογράφηση θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το απόγευμα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (περισσότερες πληροφορίες για το που θα δοθούν αργότερα).

Αν είσαι λοιπόν cosplayer (πρόσεξε να δηλώσεις τι θα ντυθείς γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, αφού υπάρχουν ήδη 40+ δηλωμένα cosplays) ή φωτογράφος ή ακόμη και απλός φαν (αρκεί να μην ενοχλείς :P) μπορείς να σκάσεις μύτη στην Πανεπιστημιούπολη με τη στολή σου ή τη φωτογραφική σου ή απλά την καλή σου διάθεση για μια ξεχωριστή φωτογράφηση με κληρώσεις και δώρα!

Περισσότερες λοιπόν πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείς να μάθεις στην εκδήλωση στο Facebook. Παρακάτω θα δεις μερικές φωτογραφίες από το event στη Θεσσαλονίκη (πολύ περισσότερες θα βρεις εδώ και εδώ), αλλά και ένα τρέιλερ για το επερχόμενο στην Αθήνα (tip: τσέκαρε στο 0:24). :P



Keywords