Χαράς ευαγγέλια για τους PC gamers! Το Red Dead Redemption 2 ανακοινώθηκε για PC!

Το Red Dead Redemption 2 κατάφερε να γράψει ιστορία, αποτελώντας το κορυφαίο game για το 2018! Η Rockstar για μια ακόμη φορά ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, δημιουργώντας ένα πραγματικό αριστούργημα (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ), το οποίο θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια από τους φίλους του gaming. Εδώ και πολλά χρόνια, πάγιο αίτημα των PC gamers από το πρώτο Red Dead Redemption ήταν η κυκλοφορία

του γνωστού open-world western game στο PC, ωστόσο παρά την πίεση και τα αμέτρητα petitions, κάτι τέτοιο δεν συνέβη… ποτέ. Παρόλα αυτά, η Rockstar μας επεφύλασσε πρόσφατα μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ανακοίνωσε ότι το Red Dead Redemption 2 θα βρει τελικά τον δρόμο του και στα PC! Το αγαπημένο western game, θα κάνει την εμφάνιση του για PC στις 5 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τους developers της Rockstar θα έρθει με αρκετά «δωράκια» όπως αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά και πρόσθετο content με νέες bounty missions, Gang Hideouts, νέα όπλα και πολλά ακόμα! Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε περσότερο, απλώς ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση για τις 5 Νοεμβρίου, ενώ περιμένουμε και τα recommended και munimum system requirements για να δούμε εάν θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, φέτος τα Χριστούγεννα!

The post Χαράς ευαγγέλια για τους PC gamers! Το Red Dead Redemption 2 ανακοινώθηκε για PC! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα