Χαμός με το Battle Royale mode του Fortnite, καθώς βάζει 1 εκατ. gamers σε 24 ώρες!

Τελικά οι gamers λατρεύουν τα battle royale games, καθώς μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι με το που τέθηκε online το νέο battle royale mode του Fortnite, επικράτησε πραγματικός πανικός, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο gamers να συνδέονται σε μόλις 24 ώρες! O συγκεκριμένος αριθμός αφορούσε τόσο σε PC όσο και σε console gamers, οι οποίοι από ότι φαίνεται αγκάλιασαν το νέο mode της εταιρείας People

Can Fly και Epic.

Ως γνωστόν, αυτό δεν είναι το μοναδικό Battle Royale-based game που υπάρχει εκεί έξω, καθώς εδώ και καιρό το «φαινόμενο» του PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην ύπαρξη του συγκεκριμένου mode, το οποίο μοιάζει λες και είναι το «βαζάκι» με το μέλι για την gaming community. Οι υπεύθυνοι του Fortnite θέλησαν να ευχαριστήσουν του φανατικούς υποστηρικτές του παιχνιδιού του, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση τους, με ένα ευχαριστήριο post στον official Twitter account του παιχνιδιού. Αυτή η τεράστια επιτυχία του Fortnite αναμένεται να θορυβήσει ακόμη περισσότερο τους developers του PUBG, οι οποίοι δεν βλέπουν και με καλό μάτι την ραγδαία άνοδο του Fortnite, για αυτό και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα η Epic με την Bluehole να οδηγηθούν στα δικαστήρια, καθώς η δεύτερη θεωρεί ότι το Fortnite αποτελεί μία αντιγραφή του PUBG.

The post Χαμός με το Battle Royale mode του Fortnite, καθώς βάζει 1 εκατ. gamers σε 24 ώρες! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα