Ασταμάτητο το Switch στις Η.Π.Α! Έγινε η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στο μικρότερο χρονικό διάστημα!

To Switch μετράει κάτι παραπάνω από 10 μήνες στην αγορά και πραγματικά δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει με την εκπληκτική πορεία του, καταρρίπτοντας μάλιστα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Προσφάτως, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Switch κατάφερε να ξεπεράσει τον πρώτο χρόνο του PS2 σε πωλήσεις στην Ιαπωνία, πετυχαίνοντας

μερίδιο που αντιστοιχεί στο 60% της αγοράς στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Όμως η πραγματική είδηση, δεν αφορά τόσο την Ιαπωνία, αλλά την αγορά των Η.Π.Α, καθώς όπως έγινε γνωστό και από επίσημα χείλη, το Switch αυτή τη στιγμή αποτελεί πλέον την κονσόλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα, σπάζοντας το ίδιο ρεκόρ που μέχρι πρότινος κατείχε το PlayStation 2! Ποσοτικά, το παραπάνω milestone μετριέται σε 4.8 εκατομμύρια units μέσα σε μόλις 10 μήνες. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες κονσόλες της Nintendo, το σούπερ πετυχημένο Wii μέσα σε 10 μήνες από το release του είχε πιάσει κοντά στα 4 εκατομμύρια units. Ο CEO της Nintendo America, Reggie Fils-Aime, αφενός γελάνε και τα… μουστάκια (που δεν έχει) αφετέρου υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις από το Switch μέσα στο 2018! Αν μη τι άλλο όλη η Nintendo δεν μπορεί παρά να είναι happy!

The post Ασταμάτητο το Switch στις Η.Π.Α! Έγινε η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στο μικρότερο χρονικό διάστημα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα