Απίστευτο! Το box set του Elder Scrolls Anthology, γλιτώνει έναν gamer από… σφαίρα!

Οι συλλεκτικές εκδόσεις αποτελούν σίγουρα το κόσμημα στη συλλογή κάθε gamer, καθώς «στολίζουν» την game-οθήκη όλων των φανατικών φίλων του gaming. Καμία φορά μία συλλεκτική έκδοση μπορεί να σώσει ακόμη… και μία ζωή, καθώς σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit (RabbitMix) το συλλεκτικό box set του Elder Scrolls Anthology τον γλίτωσε από έναν άσχημο τραυματισμό, καθώς σταμάτησε μία… σφαίρα!

Όπως περιέγραψε την ιστορία

του στο post που ανέβασε στο Reddit, ένα βράδυ καθόταν ανέμελος μπροστά από τον υπολογιστή του, όταν ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Ο gamer πίστεψε αρχικά ότι ήταν μία λάμπα που απλώς έσκασε, ωστόσο γρήγορα παρατήρησε στα αριστερά του να σηκώνεται σκόνη, σε ένα σημείο όπου είχε τοποθετημένο το κουτί του Elder Scrolls Anthology (μίας ειδικής έκδοσης που περιλαμβάνει όλα τα Elder Scrolls games μέχρι το Skyrim). Προς μεγάλη του έκπληξη ο RabbitMix διαπίστωσε πως μέσα στην χοντρή case του Anthology βρισκόταν μία σφαίρα, η οποία διαπέρασε τμήμα του κουτιού (διαλύοντας στην τρελή πορεία της τα game discs) και σταμάτησε εκεί. Είναι περιττό να πούμε ότι εάν δεν υπήρχε το box set του Elder Scrolls Anthology, δεν αποκλείεται ο τυχερός (στην ατυχία του) gamer να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Τώρα από πού μπορεί να προήλθε η συγκεκριμένη σφαίρα, ο RabbitMix ανακάλυψε ότι κάποιοι γείτονες από το διπλανό σπίτι είχαν πυροβολήσει κατά λάθος (!) με το κυνηγητικό όπλο τους, με αποτέλεσμα η σφαίρα να εξοστρακιστεί και να φτάσει στο δωμάτιο του! Όταν έγινε γνωστό το συμβάν, η Bethesda δεν παρέλειψε να στείλει ένα νέο box set για να αντικαταστήσει το παλιό που είχε σχεδόν καταστραφεί πλήρως. Από ότι φαίνεται ο fan του Elder Scrolls είχε τύχη βουνό!

The post Απίστευτο! Το box set του Elder Scrolls Anthology, γλιτώνει έναν gamer από… σφαίρα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα