Αναλυτής: H Sony πρέπει να βιαστεί με την κυκλοφορία του PS4

Όμορφα. Η Sony ανακοίνωσε το PS4 και όλα καλά. Τι λένε όμως οι αναλυτές της αγοράς σχετικά με τα πλάνα της; Ο Τζέσε Ντίβνιχ, αναλυτής της EEDAR, υπογράμμισε στο VG247 πως η Sony οφείλει να προλάβει τον ανταγωνισμό (λέγε με Microsoft) και να διαθέσει την κονσόλα στην αγορά το ταχύτερο δυνατόν.

«Η καλύτερη ευκαιρία της Sony

να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της, είναι να είναι η πρώτη που θα λανσάρει την κονσόλα της στην αγορά», είπε και συνέχισε. «Η ανακοίνωσή της δίνει στους εκδότες την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την E3 έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά τους και πλέον ρίχνει το μπαλάκι στα παιχνίδια που εν τέλει είναι και αυτά που ενδιαφέρουν τους παίκτες περισσότερο», εξήγησε ο Ντίβνιχ.

«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά με το να ανακοινώνεις πρώτος τα πλάνα σου αλλά εφ’ όσον η αγορά έχει παλμό και η καινοτομία αξίζει τον κόπο, τότε προφανώς θες να είσαι πρώτος, να προλάβεις τον ανταγωνισμό. Η Sony έδωσε βάρος στα παιχνίδια και τη συνδεσιμότητα που είναι και ο πυρήνας κάθε κονσόλας και εμείς από πλευράς μας δεν μπορούμε παρά να είμαστε εκστασιασμένοι που μια νέα γενιά περιεχομένου βρίσκεται προ των πυλών», συνέχισε.

Όσο για την τιμή; Και ο Τζέσε Ντίβνιχ εξεπλάγη με την επιλογή της Sony να μην κάνει… κουβέντα. «Για λόγους ανταγωνισμού προσωπικά εξεπλάγην που δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα. Η Sony πήρε ένα μάθημα με το λανσάρισμα του PS3 και δεν θα περίμενα να κάνει τα ίδια λάθη με τότε και τώρα. Πλέον αναμένουμε νεότερα όσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα