To πρώτο trailer του Dragon Ball Xenoverse 2 για το Switch μας ανοίγει την όρεξη!

Οι fans του Dragon Ball μπορεί να έχουν ξετρελαθεί με το Fighterz (κάτι απολύτως φυσιολογικό, καθώς πρόκειται για ένα μικρό «έπος»), όμως πιο πριν από το φιλόδοξο 2.5D fighting game που όλοι περιμένουν με αγωνία, οι gamers του Switch θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του Dragon Ball

Xenoverse 2! H Bandai Namco σκοπεύει να δημιουργήσει ένα παιχνίδι, το οποίο χωρίς να διαφοροποιείται από την κλασική συνταγή των Xenoverse, ωστόσο θα εκμεταλλεύεται τα Joy-Cons στο έπακρον. Με αφορμή την Switch version του Xenoverse 2 έκανε την εμφάνιση του ένα trailer το οποίο παρουσιάζει τη δυνατότητα για παιχνίδι σε dock και portable mode, local co-op multiplayer, καθώς επίσης και τη χρήση των motion controls που σας επιτρέπουν να εξαπολύετε ορισμένες από τις χαρακτηριστικές special κινήσεις που όλοι έχουμε θαυμάσει αυτά τα χρόνια στο Dragon Ball. Αν και το παρακάτω trailer είναι στα Ιαπωνικά, ωστόσο μας δίνει μία σαφή εικόνα για το τι μας επιφυλάσσει η Switch version του αγαπημένου fighting game, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 22 Σεπτεμβρίου.

The post To πρώτο trailer του Dragon Ball Xenoverse 2 για το Switch μας ανοίγει την όρεξη! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα