To PS5 κάνει πάρτι σε επίπεδο πωλήσεων… Ήδη έχουν πουληθεί 7.8 εκατομμύρια κονσόλες!

Έξι μήνες μετά το επίσημο release του, το PlayStation 5 έχει σκορπίσει άπειρα χαμόγελα στη Sony με την πορεία του στην αγορά των κονσόλων. Αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming, το PlayStation 5 έχει πουλήσει κυριολεκτικά σαν τρελό! Συγκεκριμένα και για να έχετε μια πλήρη εικόνα, αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον

κόσμο έχουν πουληθεί 7.8 εκατομμύρια units.

Αν μη τι άλλο το παραπάνω νούμερο δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί (έλλειψη σε chipsets και πανδημία που επηρεάζει την παραγωγή), αλλά και του χρονικού διαστήματος από την κυκλοφορία του, αποδεικνύει ότι το PS5 έχει ήδη βάλει γκολ από τα αποδυτήρια. Για να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το επίτευγμα του PS5, το PlayStation 4 κατόρθωσε να πουλήσει 110 εκατομμύρια units σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, οπότε δεν χωράει αμφιβολία ότι η Sony έχει πραγματοποιήσει μια πραγματικά εξαιρετική εκκίνηση και αν μη τι άλλο οι κινήσεις της Microsoft αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πως θα μπορούσε να ανακόψει την τρελή αυτή πορεία.

The post To PS5 κάνει πάρτι σε επίπεδο πωλήσεων… Ήδη έχουν πουληθεί 7.8 εκατομμύρια κονσόλες! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα