Sony: To PlayStation 5 πραγματοποίησε το καλύτερο launch στην ιστορία των PlayStation consoles!

Όλοι μπορούμε να φανταστούμε ότι το PlayStation 5 θα πουλήσει σαν… τρελό και αυτό ήταν κάτι που το γνωρίζαμε από τα pre-orders για την κονσόλα. Ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η κονσόλα της Sony πραγματοποίησε το καλύτερο launch στην ιστορία των PlayStation consoles! Αν και η ιαπωνική εταιρεία δεν

θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με τις ακριβείς πωλήσεις του PS5, ωστόσο σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς αυτή τη στιγμή στο launch του θα πρέπει να ξεπέρασε τα 2.5 εκατομμύρια units.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει PS5 ούτε για… δείγμα στις περισσότερες αγορές του κόσμου και πωλείται στο eBay σε εξωφρενικές τιμές (που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι τριπλάσιες του κανονικού), μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε ότι το παραπάνω νούμερο έχει βάση. Οι υπεύθυνοι της Sony αναμένουν ότι μέχρι τον Απρίλιο (όπου ολοκληρώνεται το οικονομικό έτος), το PlayStation 5 δεν αποκλείεται να «μετράει» περισσότερες από 7.5 εκατομμύρια κονσόλες σε όλο τον κόσμο, ένα νούμερο που αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το PS5 δεν αποκλείεται να σπάσει το ρεκόρ ακόμη και του PlayStation 4, το οποίο αυτή τη στιγμή κυμαίνεται σε περισσότερες από 113 εκατομμύρια μονάδες.   

The post Sony: To PlayStation 5 πραγματοποίησε το καλύτερο launch στην ιστορία των PlayStation consoles! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα