Happy Birthday Master Chief! Το Halo γίνεται 15 ετών!

Η Τρίτη που μας έρχεται φέρνει μαζί της τα 15α γενέθλια του πρώτου Halo (το Combat Evolved κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου του 2001 για το original Xbox) και οι fans της σειράς μπορούν να το γιορτάσουν παρακολουθώντας ένα εορταστικό livestream event στο Twich, αφιερωμένο στα γενέθλια του Master Chief (το livestream θα λάβει χώρα στις 15:45 PT, δηλαδή στις 01:45 ξημέρωμα Τετάρτης για εμάς στην Ελλάδα).

Το livestream

θα περιέχει ξενάγηση στο περίφημο Museum of Humanity του παιχνιδιού, συζήτηση για το Halo Wars 2 (το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2017) με τους Dan Ayoub και Max Szlagor καθώς και live gameplay sessions από το Halo 5: Guardians. Ακόμα, θα υπάρχει συζήτηση για το Halo Championship Series (HCS), ενώ παράλληλα τα μέλη της ομάδας που δημιούργησαν το παιχνίδι θα μοιραστούν τις καλύτερες αναμνήσεις τους. Τέλος, θα αναφερθούν πληροφορίες για το Loot Crate, ενώ επίσης θα απαντηθούν και ερωτήσεις των φανατικών φίλων του θρυλικού franchise! Λέγεται, επίσης, ότι θα υπάρχουν διάφορα δωράκια, αλλά δε ξέρουμε περισσότερα ακόμα.

Οι εκπλήξεις όμως για τα 15α γενέθλια του Master Chief δεν σταματούν εδώ, καθώς, η 343 Industries που ως γνωστόν πήρε τη σκυτάλη του development από την Bungie, ετοιμάζει την «Anniversary Throwback» playlist για το Halo 5, η οποία θα περιλαμβάνει περιβάλλοντα του πρώτου παιχνιδιού επανασχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σύγχρονα και πλήρως προσαρμοσμένα στη σημερινή εποχή. Κλείνοντας, λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει και άλλο επιπλέον υλικό για τη σειρά με τη μορφή DLC.

Χρόνια πολλά, Halo!

The post Happy Birthday Master Chief! Το Halo γίνεται 15 ετών! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα