H Νintendo λήγει συνεργασία με τη Nortec

H ελληνική εταιρεία εισαγωγών Nortec που εδώ και δέκα περίπου χρόνια έφερνε προϊόντα Nintendo στη χώρα μας, παύει συνεργασία με την Nintendo Europe. Το θλιβερό δελτίο τύπου έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι, Όπως γνωρίζετε όλοι, η Nortec
Multimedia άντεξε την αδυσώπητη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 6 χρόνια. Ακόμα και σήμερα η εταιρία παραμένει αδάνειστη και υγιής. Όμως, μια σειρά σημαντικών εμπορικών θεμάτων που έχουμε με τη Nintendo μας υποχρεώνουν να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία. Ως εκ τούτου, με την παρούσα και προς μεγάλη μας θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία μας με τη Nintendo τελειώνει στις 31-12-2015. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συνεργάτες μας για την εγκάρδια και συνεχή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στους καταναλωτές και οπαδούς των προϊόντων μας. Επίσης, ευχόμαστε θερμά στη Nintendo τα καλύτερα για τα μελλοντικά της σχέδια και δραστηριότητες στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανική».

Τι θα γίνει τώρα; Το μέλλον για τους Ninty-fans είναι δυσοίωνο: το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένετε την ίδρυση μιας Nintendo Hellas, αφού η χώρα μας όχι μόνο αποτελεί μικρή αγορά, αλλά με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, δεν προσφέρει έδαφος για τέτοιου είδους ανοίγματα. Το λογικό είναι να γίνουν κάποιες παρα-εισαγωγές από αλυσίδες καταστημάτων ή να βρεθεί κάποιος άλλος εισαγωγέας για να καλύψει το κενό….

The post H Νintendo λήγει συνεργασία με τη Nortec appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα