DOUBLE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Αυθεντικές φιγούρες Catherine και Attack on Titan!

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι περισσότεροι λατρεύετε τα anime και τα made in Japan games, είπαμε να τρέξουμε έναν διαγωνισμό με δύο απίθανες συλλεκτικές φιγουρές από τους κόσμους του Catherine και του Attack on Titan, που είμαστε βέβαιοι ότι θα τις λατρέψετε.

Ξεκινώντας πρώτα από την σαγηνευτική και sexy Catherine,

η οποία πρόκειται για την συλλεκτική φιγούρα του ομώνυμου προκλητικού παιχνιδιού που έιχε κυκλοφορήσει στο PlayStation 3 και στο Xbox 360. Η συγκεκριμένη φιγούρα αποτελείται από PVC και το ύψος της είναι στα 19. εκ (κλίμακα 1/8).

H δεύτερη φιγούρα που έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε είναι ο Levi από το αγαπημένο Attack on Titan. Η απίθανη αυτή συλλεκτική φιγούρα ύψους 25 εκ. είναι κατασκευασμένη από υλικό PVC και είναι κατασκευασμένη από την Banpresto.

Και οι δύο απίθανες φιγουρες αποτελούν προσφορά του Otakustore.gr.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό…

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω για συμμετοχή. Θα αναδειχθούν δύο νικητές, όπου ένας (ή μία) θα κερδίσει την Catherine και ένας (ή μία) τον Levi. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 20/05/2015. Ρίξτε μια ματιά στους όρους διαγωνισμού που ισχύουν σε όλα τα give-aways που διοργανώνουμε. Καλή Επιτυχία!

The post DOUBLE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Αυθεντικές φιγούρες Catherine και Attack on Titan! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα