DICE: Επιβεβαιώνει την προετοιμασία ενός νέου UI για τα Battlefield 4, Hardline και 1

Η Dice ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έρχονται πολλές αλλαγές στο UI του γνωστού και αρκετά δημοφιλούς Battlefield franchise. Η εταιρεία ανέφερε σε πρόσφατο blog post ότι εργάζεται πυρετωδώς πάνω στη δημιουργία ενός νέου UI το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά τη συνολική

εμπειρία του χρήστη με το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αποστολή του νέου περιβάλλοντος χρήσης είναι να διευκολύνει το gaming μεταξύ των φίλων αλλά παράλληλα να προβάλλει και περισσότερο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σας περιεχόμενο.

Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν για όλα τα παιχνίδια της σειράς Battlefield, ξεκινώντας από το Battlefield 4 και θα επεκταθεί στα Battlefield Hardline και στο Battlefield 1, το οποίο αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει. Στο επίσημο blog της εταιρείας αναφέρεται: «Πλέον θα είστε σε θέση να δημιουργείτε Squads, πολύ πριν εισέλθετε μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θα επιτρέψει να συνταχθείτε μαζί με τους φίλους σας και να ξεκινήσετε το παιχνίδι, προσφέροντας σημαντικά καλύτερη εμπειρία. Να σημειωθεί ακόμη ότι οι νέες αλλαγές θα φέρουν την λεγόμενη «recommendation engine», δίνοντας σε χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν πρόταση για νέους χάρτες και λειτουργίες.

Το νέο UI είναι διαθέσιμο με τη μορφή δοκιμαστικής έκδοσης για ένα πολύ μικρό αριθμό χρηστών. Τους επόμενους μήνες λέγεται ότι οι χρήστες σταδιακά θα αυξηθούν, εφόσον το επιτρέψει η DICE. Το νέο UI θα διατεθεί και στο Battlefield 1, ενώ για το Hardline θα φθάσει λίγο αργότερα. Το Battlefield 1 θα καταφθάσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, αν και υπάρχουν τρόποι να πάρετε μια πρώτη γεύση του παιχνιδιού.

The post DICE: Επιβεβαιώνει την προετοιμασία ενός νέου UI για τα Battlefield 4, Hardline και 1 appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα