Among Us, Red Dead Redemption 2 και Fall Guys στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις στο Steam για το 2020!

Άλλη μια δυνατή gaming χρονιά φτάνει στο τέλος της και ως είθισται το Steam ανακοίνωσε τα games που κυριάρχησαν περισσότερο σε επίπεδο πωλήσεων, καταφέρνοντας να μπουν στην Platinum κατηγορία. Ως γνωστόν, το Steam συνηθίζει να διαχωρίζει την εμπορική πορεία των τίτλων που διατίθενται μέσω της πλατφόρμας του σε Platinum, Gold, Silver και Bronze και εννοείται ότι στην top κατηγορία φιλοξενούνται

τα κορυφαία «εμπορικά» games.

Για το 2020, Fall Guys και Among Us ήταν τα games που προτίμησαν περισσότερο οι gamers, ενώ και τα Red Dead Redemption 2, Doom: Eternal, Monster Hunter World και Cyberpunk 2077 τα πήγαν εξίσου καλά. Φυσικά, οι «συνήθεις» ύποπτοι δεν έλειπαν, καθώς τα GTA V, DotA 2, PUBG και Counter-Strike: Global Offensive βρέθηκαν και αυτά με τη σειρά τους στην platinum λίστα. Αναμφίβολα, οι μεγάλοι νικητές για τη χρονιά που ολοκληρώνεται δεν είναι άλλοι από τα σούπερ διασκεδαστικά Among Us και Fall Guys, τα οποία αμφότερα αποτελούν δύο σούπερ αγαπητά multiplayer games στις τάξεις των gamers που λατρεύουν τους πιο ανάλαφρους, παρεϊστικούς και casual τίτλους. Περισσότερα για τη σχετική λίστα του Steam μπορείτε να βρείτε κάνοντας click εδώ.

The post Among Us, Red Dead Redemption 2 και Fall Guys στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις στο Steam για το 2020! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα