Βαρουφάκης για Στουρνάρα : Όποτε ανοίγει το στόμα του επιβεβαιώνει ότι πρέπει να παυθεί

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης τις αναφορές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ότι η Ελλάδα απηύθυνε αίτημα προκειμένου να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία.

«Ο
κ. Στουρνάρας παραβιάζει τον ρόλο του – Θα έπρεπε να παυθεί»

«Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Στουρνάρας, επιβεβαιώνεται ότι θα έπρεπε να παυθεί από τη θέση του λόγω παραβίασης του ρόλου του», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο in.gr .
Παράλληλα ο κ. Βαρουφάκης διαψεύδει ότι υπήρχε ότι υπήρξε τέτοιος σχεδιασμός από πλευράς της τότε κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες του Γιάννη Στουρνάρα και του Γερούν Ντάισελμπλουμ από το 2015 και σχολίασε: «Ακόμα κι όταν γιορτάζουν την Πύρρειο νίκη τους δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Την ώρα που πασχίζουν να ξαναγράψουν την ιστορία, τους προδίδει η ίδια τους η έκφραση. Μια φωτό την μέρα της συνθηκολόγησης του ’15 και μία χτεσινή τα λένε όλα…»

Ακόμα κι όταν γιορτάζουν την Πύρρειο νίκη τους δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Την ώρα που πασχίζουν να ξαναγράψουν την ιστορία, τους προδίδει η ίδια τους η έκφραση. Μια φωτό την μέρα της συνθηκολόγησης του '15 και μία χτεσινή τα λένε όλα… pic.twitter.com/aLP31MAYJV

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) October 15, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα