Τραγωδία στον Γεροπόταμο: Βαφτίστηκε το μωρό που έχασε τους γονείς του στον χείμαρρο

Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης βαφτίστηκε το ενός έτους μωρό που έχασε τους γονείς του τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στον Γεροπόταμο στην Κρήτη.

Φύλακες – άγγελοι της έγιναν οι παππούδες του βρέφους, που μεγαλώνουν μόνοι τους το άτυχο κοριτσάκι.

Το άτυχο παιδί βαφτίστηκε πριν από 40 ημέρες στον Άγιο Γεώργιο στο Σεληνάρι. Οι γονείς της την είχαν τάξει εκεί επειδή ένα χρόνο πριν τη γέννησή της είχαν χάσει ένα άλλο παιδί.

Βαθύτατα

συγκινημένος, είναι ο παππούς του μικρού παιδιού.

«Μας κρατάει στη ζωή. Ο πόνος μας είναι τεράστιος, αλλά πιο σημαντικό είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί από την αρχή και να γίνεσαι ξανά γονιός. Μας δίνει κουράγιο. Έχει αρχίσει να λέει τις πρώτες λεξούλες της και παίρνω θάρρος» δήλωσε στην κάμερα του Star.

Ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν περιέγραψε πως το κοριτσάκι «βλέπει τη φωτογραφία του μπαμπά της και φωνάζει “μπαμπά, μπαμπά”. Σαν από ένστικτο».

Όπως ανέφερε «της έχουμε πει ότι οι γονείς της είναι πλέον “αστεράκια” στον ουρανό. Δεν της το έχουμε κρύψει ποτέ».

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν Φεβρουάριος του 2019 όταν ο 29χρονος Κώστας, η 30χρονη σύζυγός του Ροδούλα, η 58χρονη μητέρα της και η 20χρονη αδερφή της, επέστρεφαν από κοινωνική εκδήλωση στο σπίτι τους.
Τη νύχτα εκείνη έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν «χτυπήσει» την Κρήτη, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να γίνουν «ποτάμια». Η οικογένεια παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Λίγο πριν είχαν προλάβει να κάνουν μία δραματική κλήση στις Αρχές, ζητώντας βοήθεια. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Τους βρήκαν την επόμενη ημέρα νεκρούς στο όχημα που ήταν καλυμμένο με λάσπη και νερό.

Το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν πάει στο Ηράκλειο για να διαλέξουν νυφικό και γαμπριάτικα, καθώς ετοίμαζαν τον θρησκευτικό γάμο τους αλλά και τη βάφτιση της κορούλας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα