Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη ηλικιωμένη

Σε τραδωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση τριών ηλικιωμένων στην Κερατέα, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρή μία εκ των τριών σε ρέμα στην περιοχή Οβριόκαστρο.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό ενός ακόμη ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και οι τρεις επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο.

Η εξαφάνιση των τριών καταγγέλθηκε σήμερα, ενώ είναι πολύ πιθανό το αυτοκίνητο με τα τρία άτομα να είχε παρασυρθεί από όγκους νερού την Πέμπτη. Συγκεκριμένα

ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού δήλωσε την εξαφάνιση των γονέων το πρωί του Σαββάτου και λίγο αργότερα η αστυνομία εντόπισε το όχημα με το οποίο μετακινήθηκαν οι τρεις ηλικιωμένοι μέσα σ' ένα ρέμα.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε εντός του οχήματος, με το αίται θανάτου να δείχνουν πνιγμό, ενώ αναζητούνται οι δύο άντρες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΜΑΚ που προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν η αιτία ήταν η εκτροπή του οχήματος από ένα γεφυράκι που υπάρχει στην περιοχή ή η ισχυρή νεροποντή, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία εικάζεται ότι λόγω της σφοδρής νεροποντής, το αυτοκίνητο είτε ανετράπη από το δρόμο είτε το παρέσυρε το νερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα