Το νέο Skoda Superb ανεβάζει τον πήχη σε τεχνολογικό και σχεδιαστικό επίπεδο

Με τη Skoda να βρίσκεται σε «οργασμό» παραγωγής μοντέλων, μετά το νέο Scala και τα επερχόμενα ηλεκτρικά – plug – In – υβριδικά της μοντέλα, ενισχύει την παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία, με ένα αυτοκίνητο που πάντοτε κέρδιζε τις εντυπώσεις στον τομέα της άνεσης με τους πίσω επιβάτες να κάθονται ακόμη και σταυροπόδι.

Σήμερα, η ανανεωμένη Superb ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, αποπνέοντας πιο φρέσκο σχεδιαστικό «αέρα» και περισσότερες τεχνολογικές καινοτομίες.

Σήμερα,

το υπερ- πρακτικό μοντέλο της SKODA θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο και ως SUPERB SCOUT, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει και το SUPERB iV plug-in hybrid.

Στα νέα του τεχνολογικά στοιχεία, διαθέτει προβολείς Full LED Matrix καθώς και μια ακόμα πιο πλήρης γκάμα καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης.

Η σύγχρονη τεχνολογία των νέων προβολέων Full LED Matrix  επιτρέπει στους οδηγούς να έχουν συνεχώς ενεργοποιημένη τη μεγάλη σκάλα χωρίς να ενοχλούν τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Επίσης, οι νέοι προβολείς παρέχουν διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού για διάφορες καταστάσεις και καιρικές συνθήκες, όπως οδήγηση στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο ή στη βροχή.

Το SKODA SUPERB, εξοπλίζεται με σύγχρονους κινητήρες, τρεις πετρελαίου και τρεις βενζίνης, η απόδοση των οποίων κυμαίνεται από τα 120 PS έως τα 272 PS. Ο 2.0 TDI που αποδίδει 150 PS - ο πρώτος diesel της SKODA από τη νέα γενιά κινητήρων Evo της Volkswagen - είναι μια εντελώς νέα σχεδίαση.

Συνολικά ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δέκα διαφορετικούς συνδυασμούς κινητήρα / μετάδοσης, με το αυτόματο κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων να είναι, ανάλογα με τον κινητήρα και το επίπεδο εξοπλισμού, είτε στάνταρ είτε προαιρετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα